Stand Digi_GoTech World

La GoTech World 2020: The new reality Digi aduce oferte pentru clienții corporate și prezentări inedite în secțiunile tematice

  • Grupul Digi | RCS & RDS va participa, în perioada 11-12 noiembrie 2020, la GoTech World: The new reality, cea mai amplă conferință B2B dedicată soluțiilor IT și digitale, unde va prezenta cele mai noi soluții de business;
  • Digi Mobil aduce o premieră în domeniul serviciilor și device-urilor 5G, la GoTech World: cel mai accesibil pachet 5G (telefonul moto g 5G și servicii 5G prin abonamentele Digi Mobil) de pe piață;
  • Trei prezentări inedite vor fi susținute de experții grupului – cum a influențat pandemia consumul de internet (IT Ops), ce soluții de digital marketing și e-commerce au preferat clienții (Retail & e-commerce) și o poveste demnă de Hollywood despre laboratorul ED011 sau cum niște studenți politehniști din București au atacat sistemele informatice, în anii ’90, ale unor importante instituții americane (Cybersecurity);
  • Ligia Munteanu, prezentatoarea emisiunii 0 Gadget de la Digi24, va fi moderatorul secțiunii IT Ops;

OFERTE SPECIALE PENTRU CLIENȚII CORPORATE

Digi Business va prezenta la standul virtual gama de servicii și produse adaptate în totalitate nevoilor şi cerinţelor clienţilor, astfel încât aceștia să își dezvolte afacerile utilizând soluțiile integrate de comunicații pe care compania le oferă.

O primă ofertă pe care Digi Business o propune: 50% discount pentru clienții corporate, la portarea în rețeaua Digi Mobil. Utilizatorii care își portează numărul de telefon în rețeaua Digi Mobil și contractează unul sau mai multe abonamente “Digi Mobil Business Nelimitat” beneficiază de 50% reducere din valoarea abonamentului, timp de 6 luni.

Prețul integral al serviciului de telefonie și date mobile variază în funcție de numărul de abonamente contractate după cum urmează: 3,3 EUR + TVA (pentru 1-5 abonamente), 2,9 EUR + TVA (pentru 6-19 abonamente), 2,5 EUR + TVA (pentru mai mult de 20 de abonamente).

Abonamentele includ minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă, mii de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE, trafic nelimitat de internet. Oferta este disponibilă până la data de 30 noiembrie 2020 și se aplică abonamentelor contractate pentru o perioadă de 24 de luni. Campania se derulează în magazinele Digi, dar și pe site-ul oficial al companiei unde utilizatorii pot solicita direct oferta, urmând ca un reprezentant de vânzări Digi Business să îi contacteze. Mai multe informații despre serviciile oferite de Digi Business sunt disponibile aici

SERVICII PENTRU UN PLUS DE EFICIENȚĂ ÎN AFACERI

Digi prezintă la această ediție a GoTech World, noua aplicație pentru dispozitive mobile a  Digi CarTracs, soluția de monitorizare, localizare și management a flotei de vehicule de companie. Aplicația poate fi descărcată din magazinele Google Play si App Store (Android si IOS), fiind disponibilă gratuit pentru clienții care au contractat deja serviciul Digi CarTracs.

O aplicație menită să ușureze gestionarea flotelor de la distanță este un instrument care aduce plus valoare oricărei afaceri. Aplicația Digi CarTracs oferă următoarele funcționalități: poziționarea pe hartă a mașinilor; urmărirea direcției de deplasare și a punctelor de staționare; identificarea mașinilor (accesul la identificarea unei mașini se poate oferi per persoană/departament), evidențierea timpilor de staționare și de conducere, informații despre viteza de deplasare,  vizualizarea traseului pe hartă, raport sumar flotă, precum și vizualizare pe fiecare punct intermediar (locație, oră început staționare, durată staționare, oră final staționare, distanța de la ultima staționare, timpul de la ultima staționare, viteza medie și maximă de la ultima staționare, timpul de la start traseu, distanța de la start traseu). Este intuitivă și versatilă, acoperind nevoi diverse ale serviciilor de mobilitate din companii, distanțele parcurse, nivelul de uzură al fiecărui vehicul și al flotei în ansamblu, costurile generale cu flota și oportunitățile de optimizare ale acestora.

Reprezentanții diviziei Digi Business vor fi disponibili online la standul virtual pentru a veni în sprijinul vizitatorilor cu informații despre fiecare serviciu din portofoliul companiei care acoperă toate nevoile de conectivitate fixă sau mobilă.

CEL MAI ACCESIBIL PACHET 5G DE PE PIAȚĂ

Digi prezintă o ofertă specială și pentru pasionații de tehnologie care doresc să aibă acces imediat la cele mai revoluționare soluții și echipamente, cum ar fi tehnologia la standarde 5G. Proaspăt lansat la nivel mondial și european, telefonul moto g 5G a intrat și în portofoliul Digi, la prețul de 1.199 RON (cu TVA), și poate fi achiziționat și în rate Unicredit (24 de luni, 50 RON/ lună, zero lei avans), doar în magazinele Digi.

moto g 5G aduce trei beneficii utilizatorilor – conectivitatea ultra-rapidă 5G, o baterie puternică de 5.000 mAh, pentru o autonomie de peste două zile cu o singură încărcare, sistem triplu de camere. În prezent, oferta Digi de terminale compatibile 5G numără 13 modele de telefoane mobile sub brand-urile Huawei, Motorola, Samsung și Xiaomi.

Din iulie 2019, compania noastră a făcut posibil accesul utilizatorilor la cea mai avansată tehnologie a momentului, în domeniul comunicațiilor electronice mobile - tehnologia 5G, disponibilă în București și alte 12 orașe din țară, inclusiv pe litoral și pe Valea Prahovei.  

PROFESIONIȘTII DIGI ÎMPĂRTĂȘESC EXPERIENȚELE LOR CU SPECIALIȘTII ȘI VIZITATORII GOTECH WORLD

Într-un an în care conectivitatea a fost cuvântul de ordine și internetul a fost principalul ”combustibil” al economiei, profesioniștii Digi vin să împărtășească din experiențele anului 2020 cu participanții la GoTech World.

Emanuel Popa, IP Engineering Director, va susține o prezentare despre Efectul Lockdown, în cadrul secțiunii IT Ops (11 noiembrie, 10:30 – 11:00) și va vorbi despre impactul pe care pandemia COVID-19 l-a avut asupra traficului de date în rețeaua Digi, dar și la nivel național. Emanuel Popa este licențiat în informatică economică în cadrul Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică a Academiei de Studii Economice din București și lucrează în cadrul Digi din anul 2000. Din 2010, coordonează Direcția IP Engineering, care înglobează activitățile Backbone, Managed Integrated Services Team (MIST) și Network Monitoring Center (NMC).

Cristian Ioniță, Product Owner DIGI.ro, va prezenta Comms & commerce: selling services over the web, în cadrul secțiunii Retail & E-Commerce (12 noiembrie, 14:00 – 14:30), evoluțiile din domeniul adopției digitale care a cunoscut doi ani de creștere accelerată, ce a funcționat în campaniile de comunicare digitală, cum au reacționat clienții la noul context și cum a modificat drastic acesta comportamentele de consum. Experiența profesională a lui Cristian cuprinde, anterior alăturării echipei Digi, 10 ani de activitate în retailul online și în media & entertainment (eMAG și ProTV).

Andrada Fiscutean, redactorul-șef al știrilor PROFM, radio care face parte din Grupul Digi, și jurnalist în domeniul științelor și tehnologiei va aduce pe scena Cybersecurity o poveste demnă de un film hollywood-ian – The Romanian students who hacked the world. The story of ED011 (12 noiembrie, 16:30 – 17:00). Cine s-ar fi gândit, în anii ‘90, că una dintre cele mai mari amenințări la adresa securității informatice a unor organisme de notorietate planetară precum NASA sau armata americană ar fi putut veni de la un grup de studenți de la Politehnica din București? Andrada va spune povestea unor oameni care, cu extrem de puține resurse, au reușit să facă lucruri incredibile. Mulți dintre studenții din ED011 lucrează acum la companii din Silicon Valley sau din vestul Europei și au lucrat la stoparea multor atacuri informatice care s-au petrecut în ultimii ani. Andrada Fiscutean este colaborator al unor importante publicații științifice la nivel mondial (Nature, Ars Technica, Vice Motherboard, ZDNet, WIRED, CSO, The Outline, Computer Weekly, tech.eu) și a fost, anul trecut, Knight Science Journalism Fellow la Massachusetts Institute of Technology.

Ligia Munteanu, prezentatoarea emisiunii despre tehnologie, gadget-uri și inovație în IT&C, 2.0 Gadget, de la Digi24, va fi și anul acesta alături de organizatorii GoTech World în ipostaza de moderator al secțiunii IT Ops. Ligia s-a alăturat echipei Digi24 în 2016, ca prezentatoare a emisiunii Jurnal economic, al cărei amfitrion continuă să fie, iar din 2019 aduce în atenția publicului cele mai noi informații privind evoluția tehnologică, la emisiunea 2.0 Gadget. De altfel, în cadrul emisiunii se vor regăsi informații despre cele mai incitante prezentări și discursuri de la GoTech World 2020.      

  

Te-ar putea interesa si:
Digi | RCS & RDS aduce teste 5G si a doua generatie a telefoanelor marca proprie

Programul Zilei

Luni02.08
Marți03.08
Miercuri04.08
Joi05.08
Vineri06.08
Sâmbătă07.08
Duminică08.08
06:00 Golful tuturor sfintilor
06:55 Legendele Europei
08:10 Casa de Windsor
08:55 Aromele Romaniei: Oltenia
09:45 Planetele
10:35 Cum au aparut planetele
10:40 Filler Cum sa prinzi 100 - CLUBUL SENIORILOR
12:45 Filler Ingrediente - Mierea 2
12:50 Recomandari de calatorie
14:20 in fata valurilor
14:45 in fata valurilor
15:10 Operatiunea Moby Dick
16:05 Razboiul in culori
16:50 Digi Portret - Radu Gologan
18:00 Legendele Europei
19:15 Filler Colectionarii - 3
19:20 Casa de Windsor
20:00 Digi Portret - balerina Andra Ionete
20:05 Digi Portret - Catalin Cirstoveanu
20:15 Fata-n fata cu natura
20:35 Fata-n fata cu natura
20:55 DANIEL JINGA - DIRECTOR GENERAL ONB
21:00 Minunata planeta Jupiter
21:55 Sa mergem pe Marte?
22:50 Anatomia umana reinterpretata
23:40 VOCILE OPEREI
23:55 Digi Portret - balerina Andra Ionete
00:05 Recomandari de calatorie
01:35 Filler Ingrediente - Rosia 2
02:30 Filler Ingrediente - Strugurele 2
02:35 in fata valurilor
03:00 in fata valurilor
03:25 Batalia eroilor
04:15 Razboiul in culori
06:00 Anatomia umana reinterpretata
06:50 Legendele Europei
08:05 Filler Ingrediente - Mierea 2
08:10 Casa de Windsor
08:55 Fata-n fata cu natura
09:15 Fata-n fata cu natura
09:35 DANIEL JINGA - DIRECTOR GENERAL ONB
09:40 Minunata planeta Jupiter
10:35 Sa mergem pe Marte?
11:30 VOCILE OPEREI
12:40 Filler Ingrediente - Rosia 2
12:45 Recomandari de calatorie
14:15 Filler Ingrediente - Strugurele 2
14:20 in fata valurilor
14:45 in fata valurilor
15:10 Batalia eroilor
15:55 Filler Ingrediente - Graul
16:05 Razboiul in culori
16:50 Filler Calusarii
18:00 Legendele Europei
19:10 Filler Colectionarii - RAUT-PALLADY
19:20 Casa de Windsor
20:00 Digi Portret - Mihaela Glavan
20:05 Digi Portret - Ionut Budisteanu
20:15 Fata-n fata cu natura
20:35 Fata-n fata cu natura
20:55 Chris Jaeger - Freelance Lighting Designer
21:00 Dinozaurii ucigasi
21:30 Dinozaurii ucigasi
23:10 Anatomia umana reinterpretata
23:55 Digi Portret - Ionut Budisteanu
00:15 Filler Ingrediente - Cafeaua 2
00:25 Recomandari de calatorie
01:55 Filler Ingrediente - Rosia
02:50 Filler Ingrediente - Cafeaua 2
02:55 in fata valurilor
03:20 Persanii
04:15 Razboiul in culori
06:00 Anatomia umana reinterpretata
06:50 Legendele Europei
08:05 Casa de Windsor
08:50 Fata-n fata cu natura
09:10 Fata-n fata cu natura
09:30 Chris Jaeger - Freelance Lighting Designer
09:35 Dinozaurii ucigasi
10:05 Dinozaurii ucigasi
11:40 Digi Portret - pilot Ionel Talmaciu
12:40 Filler Ingrediente - Rosia
12:45 Recomandari de calatorie
14:15 Filler Ingrediente - Strugurele
14:20 in fata valurilor
14:45 in fata valurilor
15:10 Persanii
16:05 Razboiul in culori
16:50 Filler Tinutul Buzaului
18:00 Pe drumuri batatorite
19:15 Filler Ingrediente - Cafeaua 2
19:20 Casa de Windsor
20:00 Digi Portret - scenograf Cristian Niculescu
20:05 Digi Portret - Dirijor Tiberiu Soare
20:15 Fata-n fata cu natura
20:35 Fata-n fata cu natura
20:55 MASEUR BALET
22:00 Apollo 11: cele opt zile
22:50 Carbune
00:10 Digi Portret - curator de arta Erwin Kessler
00:20 FILLER COLECTIONARII 2 FLORIAN CIOBANU
00:25 Recomandari de calatorie
01:55 100 baloane pentru Romania
02:25 Filler Ingrediente - Cafeaua
02:30 in fata valurilor
02:55 in fata valurilor
03:20 Persanii
04:15 Razboiul in culori
05:05 Simon Reeve merge in America de Nord
06:00 Carbune
07:30 Pe drumuri batatorite
08:45 Filler Ingrediente - Rosia
08:50 Casa de Windsor
09:35 Fata-n fata cu natura
09:55 Fata-n fata cu natura
10:15 MASEUR BALET
11:20 Apollo 11: cele opt zile
12:10 100 baloane pentru Romania
12:40 FILLER COLECTIONARII 2 FLORIAN CIOBANU
12:45 Recomandari de calatorie
14:10 Filler Ingrediente - Cafeaua
14:20 in fata valurilor
14:45 in fata valurilor
15:10 Persanii
16:05 Razboiul in culori
16:50 Digi Portret - freerunner Justin Musina
17:00 Simon Reeve merge in America de Nord
18:00 Pe drumuri batatorite
19:10 FILLER COLECTIONARII 2 RALUCA PARTENIE
19:20 Casa de Windsor
20:00 Digi Portret - curator de arta Erwin Kessler
20:05 Digi Portret - scrimera Simona Gherman
20:15 Fata-n fata cu natura
20:35 Fata-n fata cu natura
21:00 Dinozaurii ucigasi
21:30 Dinozaurii ucigasi
22:00 Apollo 11: cele opt zile
22:45 Carbune
00:00 Digi Portret - Teodor Ilincai TENOR
00:10 Recomandari de calatorie
01:40 FILLER COLECTIONARII 2 EUGEN CIOCAN
02:30 in fata valurilor
02:55 in fata valurilor
03:20 Persanii
04:15 Razboiul in culori
05:05 Simon Reeve merge in America de Nord
06:00 Carbune
07:30 Pe drumuri batatorite
08:45 Casa de Windsor
09:30 Fata-n fata cu natura
09:50 Fata-n fata cu natura
10:15 Dinozaurii ucigasi
10:45 Dinozaurii ucigasi
11:15 Apollo 11: cele opt zile
12:45 Recomandari de calatorie
14:15 FILLER COLECTIONARII 2 EUGEN CIOCAN
14:20 in fata valurilor
14:45 in fata valurilor
15:10 Persanii
16:05 Razboiul in culori
16:50 Filler Ingrediente - Berea
17:00 Simon Reeve merge in America de Nord
18:00 Pe drumuri batatorite
19:15 Filler Digipedia - EVOLUTIA UNIVERSULUI 1
19:20 Casa de Windsor
20:05 Vacanta raw
20:30 Vacanta raw
21:00 DIGIPEDIA
21:30 Cautarea
21:50 Filler Digipedia - EVOLUTIA UNIVERSULUI 2
22:00 Cel mai greu job din univers
22:55 Exista viata dupa inchisoare
23:45 VOCILE OPEREI
00:00 Recomandari de calatorie
02:25 Pe acoperis
04:15 Razboiul in culori
05:05 Simon Reeve merge in America de Nord
06:00 Exista viata dupa inchisoare
06:50 Pe drumuri batatorite
08:05 Filler Digipedia - EVOLUTIA UNIVERSULUI 1
08:10 Casa de Windsor
08:55 Vacanta raw
09:20 Vacanta raw
09:50 DIGIPEDIA
10:20 Cautarea
10:45 Cel mai greu job din univers
11:35 Digi Portret - Razvan Suma
12:40 Recomandari de calatorie
14:10 Pe acoperis
15:55 FILLER COLECTIONARII 2 DUMITRU
16:05 Razboiul in culori
16:50 Digi Portret - Constantin Dumitriu
17:00 Simon Reeve merge in America de Nord
18:00 Pe drumuri batatorite
19:15 Filler Digipedia - ONLINE VS SCOALA SAT 1
19:20 Secretele Egiptului
20:00 Digi portret: ANDREEA BORTUN
20:00 Filler Digipedia - ONLINE VS SCOALA SAT 2
20:10 Aromele Romaniei: Muntenia
20:50 Filler Digipedia - STEM VS CRISPRS 1
21:50 Digi Portret - Stefan Caltia
22:00 Cel mai greu job din univers
22:55 Exista viata dupa inchisoare
23:45 VOCILE OPEREI
01:25 Filler Digipedia - GRADINA BOTANICA 1
01:30 Prin America
02:20 Filler Digipedia - GRADINA BOTANICA 2
02:25 Pe acoperis
04:15 Razboiul in culori
05:05 Simon Reeve merge in America de Nord
06:00 Exista viata dupa inchisoare
06:50 Pe drumuri batatorite
08:05 Filler Digipedia - ONLINE VS SCOALA SAT 1
08:10 Secretele Egiptului
08:50 Filler Digipedia - ONLINE VS SCOALA SAT 2
08:55 Aromele Romaniei: Muntenia
10:35 Cel mai greu job din univers
11:25 VOCILE OPEREI
11:40 Prin America
12:30 Filler Digipedia - STEM VS CRISPRS 2
12:35 Recomandari de calatorie
14:05 Filler Digipedia - GRADINA BOTANICA 1
14:10 Pe acoperis
15:55 FILLER COLECTIONARII 2 VASILE GRIGORE
16:05 Razboiul in culori
16:50 Digi Portret - Dan Dinu
17:00 Simon Reeve merge in America de Nord
18:00 Pe drumuri batatorite
19:10 Filler Digipedia - GRADINA BOTANICA 2
19:20 Secretele Egiptului
20:05 Filler Digipedia - CALATORIE IN UNIVERS 1
20:10 Aromele Romaniei: Dobrogea
20:50 Filler Digipedia - CALATORIE IN UNIVERS 2
21:00 Planetele
21:50 Cum au aparut planetele
23:05 Exista viata dupa inchisoare
23:55 Recomandari de calatorie
00:35 Digi Portret - Alexandru Gheorghe PEISAGIST
00:40 Digi Portret - Wargha Enayati
00:45 Filler Vocile Operei 2
00:55 Recomandari de calatorie
02:25 Minunile Americii
03:20 Camioanele din Vietnam
04:15 Razboiul in culori
05:05 Simon Reeve merge in America de Nord

Partenerii noștri

GALERIE FOTO  Cel mai mare oraș din Africa ar putea să se scufunde complet din cauza crizei climatice
DIGI24

GALERIE FOTO Cel mai mare oraș din Africa ar putea să se scufunde complet din cauza crizei climatice

GALERIE FOTO Cel mai mare oraș din Africa ar putea să se scufunde complet din cauza crizei...

Descarca aplicatia Digi24
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digi-world.tv Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY, APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
auth_token, twll, secure_session, guest_id, __utma, remember_checked, remember_checked_on
Pinterest pinterest.com Vezi politica de confidenţialitate
_utma, _utmz, _b, _pinterest_cm, _pinterest_pfob, csrftoken
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Ad Manager google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
Trimite
Vezi aici politica de confidențialitate