Comunicate de presă

Campionatul European de Handbal Feminin, la Digi Sport

Campionatul European de Handbal Feminin – EHF (3-20 decembrie 2020), difuzat în DIRECT pe Digi Sport, începe joi, 3 decembrie, iar naționala noastră feminină debutează în competiție cu o confruntare cu reprezentativa Germaniei, transmisă de Digi Sport 1, de la ora 19:00.

Echipa României a ajuns luni, în Danemarca, fără pivotul Crina Pintea, care a fost confirmată pozitiv COVID-19. După sosirea în țara gazdă a competiției, și extrema dreaptă Laura Moisă a fost testată pozitiv, iar portarul Denisa Dedu, care i-a fost colegă de cameră, a fost...

Digi Life: program special de 1 decembrie – „Zona de risc” revine cu echipa doctorului Grigore Tinică

De 1 decembrie, de la ora 21:00, Digi Life propune telespectatorilor un program de-a dreptul special: în cadrul seriei mediale Zona de risc, vor fi prezentate progresele incredibile făcute de echipa condusă de dr. Grigore Tinică, manager al Institutului de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu” și profesor universitar în cadrul UMF „Gr. T. Popa” Iași.

Luna decembrie aduce în prim-plan superproducții de Crăciun la Film Now

Decembrie este o lună fantastică, iar Film Now știe asta cel mai bine! Ca urmare, te așteaptă cu seria-fenomen Harry Potter: toți eroii școlii de vrăjitorie Hogwarts și toți inamicii lor de temut își dau întâlnire pe Film Now, în fiecare sâmbătă seara.

Pe 1 decembrie, ți-am pregătit un film de acțiune. 47 de luptători samurai pornesc într-o misiune de onoare. Ronin: 47 pentru răzbunare, cu Keanu Reeves în rol principal, începe la ora 20:00.

În Ajun de Moș Nicolae, pe 5 decembrie, la 20:00, lasă-te încântat de povestea lui...