Comunicate de presă

AS Roma – CFR Cluj, în direct la Digi Sport 1: Românii așteaptă o nouă minune de la ”Super Dan”

 CFR Cluj întâlnește AS Roma, în grupele UEFA Europa League, joi, 5 noiembrie, în direct, la Digi Sport 1, de la ora 19:55. Meciul dintre cele două echipe va putea fi urmărit, de asemenea, pe digisport.ro sau pe platforma și aplicația Digi Online.

CFR Cluj se află pe punctul de a rămâne fără antrenor, Dan Petrescu anunțand că acesta va fi ultimul său meci pe banca tehnică a echipei. Cu tensiuni în vestiare, dar și fără fundașii Vinicius și Burcă sau mijlocașul Chipciu, ardelenii vor încerca să dea lovitura în Italia. CFR a mai întâlnit-o de patru ori pe AS Roma, în Liga Campionilor, în 2008 și în 2010, în...

Chill FM sărbătorește 2 ani, pe 103,8

Noiembrie aduce o ultimă lună de toamnă în calendar și o mare sărbătoare pentru bucureșteni: aniversarea singurului post radio de muzică chill din capitala României, Chill FM. Se împlinesc pe 1 noiembrie 2020 doi ani de când se aud mai puține claxoane în trafic și mai puține uși trântite, pentru că, din 1 noiembrie 2018, bucureștenii au o alternativă la situațiile stresante din trafic şi la graba și aglomerația care încearcă să le strice ziua. Chill FM, pe 103,8, și dintr-o dată se schimbă atmosfera!

Chill FM aniversează împreună cu toți cei care ascultă radioul bucureștean atât on-air, cât și online, pe...

„Vreau la școală! Despre nevoia de educație incluzivă și de calitate”/ Dezbatere la Digi24

Ce învață copilul meu la școală? Cât de pregătiți sunt profesorii pentru formarea viitorilor adulţi? Școala românească îmi pregătește copilul pentru viață? Cât de mult trebuie să investesc, ca părinte, în educația copilului meu? Când va deveni Educația prioritatea politicienilor? Cum văd decidenţii politici restartarea școlii românești? Care este planul actorilor politici pentru a moderniza învățământul românesc? Cât de mult au învățat liderii politici din greșelile trecutului?

Cu doar două zile înaintea startului campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, Digi24, Fundația Agenția de Dezvoltare...