Comunicate de presă

Film Now duce acțiunea la un alt nivel în luna noiembrie, cu premiera The Informer și superproducția Miss Bala

În luna noiembrie, Film Now pune laolaltă filme bune și actori talentați. The Informer, una dintre premierele acestei luni, invită publicul să facă o incursiune în universul acțiunii, avându-l în rol principal pe Joel Kinnaman. Superproducția Miss Bala o aduce în prim-plan pe Gina Rodriguez și oferă iubitorilor de filme o doză de adrenalină fără precedent.

În premieră pe micul ecran, vineri, 6 noiembrie, de la 21:55, îi puteți urmări pe Noomi Rapace și Joel Kinnaman în Secretele noastre/ The Secrets We...

Cel mai așteptat derby din LaLiga, FC Barcelona - Real Madrid, va fi transmis pe Digi Sport 1 și Digi 4K

El Clasico: FC Barcelona - Real Madrid va fi difuzat sâmbătă, 24 octombrie 2020, de la ora 17:00, pe Digi Sport 1, iar confruntarea dintre cele mai titrate echipe ale Spaniei va putea fi urmărită de abonații Digi TV care și-au activat extraopțiunea 4K, la calitate Ultra-HD, pe Digi 4K. De asemenea, fanii sportului rege vor putea viziona derby-ul și pe digisport.ro sau pe platforma și aplicația Digi Online.

FC Barcelona se va confrunta cu Real Madrid pentru...

Spectacolul UEFA Champions League și UEFA Europa League revine cu un nou sezon, la Digi Sport și Digi 4K

Iubitorii sportului rege se pot bucura în continuare de spectacolul fotbalului european, la Digi Sport. Pe 20 octombrie începe faza grupelor UEFA Champions League, iar pe 22 octombrie, Etapa 1 a grupelor UEFA Europa League. Meciurile din ambele competiții pot fi urmărite pe Digi Sport, Digi 4k, digisport.ro sau Digi Online.

Marți, 20 octombrie, de la ora 19:55, se va da startul Ligii Campionilor în sezonul 2020/2021, iar printre primele confruntări se numără și întâlnirea dintre Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, și Juventus, care îl are tehnician pe Andrea Pirlo, fostul elev de la Brescia al...