Comunicate de presă

Grupul Digi Communications anunță rezultate financiare pentru al doilea trimestru al anului, încheiat la 30 iunie 2020

București, 14  august 2020

         La nivel de grup:

  • Un profil axat pe creștere constantă: veniturile grupului au crescut cu 5 % în trim. II 2020 comparativ cu trim. II 2019, ajungând la 310 milioane EUR, veniturile din servicii au progresat cu 8%, în timp ce unitățile generatoare de venituri (RGU) s-au majorat la 16,9 milioane RGU, în trim. II 2020, un progres cu 9 % față de aceeași perioadă din 2019;
  • EBITDA consolidat a crescut cu 6 % în trim. II 2020 comparativ cu trim. II 2019, la 115 milioane EUR...

Prague Open: Primul turneu la care va participa Simona Halep se vede în exclusivitate la Digi Sport

Digi Sport va transmite în DIRECT și în EXCLUSIVITATE Turneul de la Praga, care se desfășoară în perioada 10 – 16 august 2020. De asemenea, competiția poate fi urmărită pe Digi.Online, cât și pe site-ul digisport.ro.

Simona Halep și-a anuntat prezența la Turneul de la Praga și este cap de serie numărul 1.. Prague Open este primul turneu, după declanșarea pandemiei, la care participă numărul 2 WTA. Simona va evolua pe zgură, suprafața sa preferată de joc.

Simona Halep va fi însoțită pe tabloul principal...

Spectacolul UEFA Champions League și UEFA Europa League revine, în direct, la Digi Sport și Digi 4K

După o lungă pauză în programul cupelor europene, în această lună iubitorii sportului rege se pot bucura din nou de spectacolul din UEFA Champions League și UEFA Europa League, în direct, la Digi Sport și Digi 4K.

Fanii fotbalului pot urmări în direct UEFA Champions League începând cu optimile de finală, care sunt programate pe 7 și 8 august, iar între 12 și 15 august se vor disputa sferturile de finală. Duelurile din semifinale sunt programate pe 18 și 19 august. Cea mai valoroasă cupă europeană va avea finala în data de 23 august, la Lisabona, în...