Comunicate de presă

Digi24 și digi24.ro continuă să fie lideri de audiență și trafic

  • digi24.ro este lider incontestabil, șase luni consecutiv, în categoria site-urile de media din România, conform Biroului Român de Audit Transmedia (BRAT)
  • Telespectatorii români din segmentul publicului comercial aleg postul de știri Digi24 pentru a se informa despre actualitatea din România. Astfel, Digi24 continuă în luna iulie să fie pentru a treia lună consecutiv lider de audiență, conform datelor Kantar Media

În ultimele șase luni, Digi24.ro a reprezentat, lună de lună, principala...

Tenisul revine pe zgură! Palermo Ladies Open se vede doar la Digi Sport

Palermo Ladies Open se vede în direct și în exclusivitate pe Digi Sport 2 și 4, începând cu 3 august. După o lungă perioadă fără tenis, fanii sportului alb au motive de bucurie: începe primul turneu unde România le va avea reprezentante pe tabloul principal pe Sorana Cîrstea și Irina Begu. În situația în care cateva jucătoare s-au retras, este posibil și ca Patricia Țig să avanseze și să nu mai joace în calificări, acolo unde o întâlnim și pe Gabriela Ruse, care trebuie să câștige două meciuri pentru a avansa pe  tabloul principal.

Turneul de la Palermo este de categorie WTA International, fiind primul...

Ramon Cotizo și Nono Semen preiau ștafeta matinalului Digi FM de vacanță

Ramon Cotizo și Nono Semen sunt ”Regii dimineților de vacanță” și preiau ștafeta matinalului Digi FM, în luna august. În fiecare dimineață, de luni până vineri, de la 7:00 la 10:00, cei doi aduc energie și voie bună ascultătorilor Digi FM.

„Eu vara nu dorm! Pe bune. Mă ține căldura treaz. Colegii mei s-au bucurat la auzul veștii și mi-au spus că eu sunt alesul pentru matinalul Digi FM de vacanță. Ce nu știau ei este că eu vara nu dorm - noaptea...  Așa că, după ce am tras bățul scurt (mai scurt decât Ciuclaru), vă aștept în fiecare dimineață de la ora 7:00 să ne trezim împreună sau mă treziți și pe mine. Nu o să fiu...