Comunicate de presă

Interviuri în exclusivitate, la Campionii Digi Sport, pe Digi Sport 1

Campionii Digi Sport revin, în exclusivitate, pe Digi Sport. Începând de astăzi, 1 aprilie, Digi Sport 1 va difuza interviuri realizate prin Skype, în exclusivitate, cu sportivii României, de către jurnalistul Radu Naum, care încearcă să afle ce fac acești oameni atât de activi, acum, când trebuie să stea în casă. Deși sportul mondial a luat pauză în perioada aceasta, sportivii își continuă antrenamentele în cele mai ingenioase moduri. 

Astăzi, de la 21:30, Bernadette Szőcs, campioană europeană la tenis de masă, povestește, împreună cu fratele său...

Din 2 aprilie, “Ora de Poveste” la Digi FM

Pentru copiii cuminți și pentru copiii mai puțin cuminți. Pentru mami, pentru tati. Pentru cei care #augrijă de noi toți în aceste zile și pentru cei care #stauacasă, Digi FM lansează maine, 2 aprilie 2020, la ceas de seară, “Ora de Poveste”.

 În perioada aceasta, echipa Digi FM a ales pentru serile în familie, care vin după zile grele pentru părinţi, cele mai frumoase povești de la Humanitas Junior, în întregime sau fragmente, adunate în Biblioteca Copiilor care #StauAcasă. O bucurie pentru copii și un moment de respiro pentru părinți.         

Campania #amgrijă se extinde la nivelul întregului Grup Digi România

  • Toate entitățile grupului aderă la îndemnul #amgrijă, lansat de Digi24, în contextul pandemiei COVID-19, ca o expresie a eforturilor depuse de toți angajații grupului, în această perioadă, pentru a susține continuitatea activităților, de la distanță sau de la locul de muncă. Campania #amgrijă are la bază fotografii autentice, neprelucrate, realizate în situații reale de lucru.
  • Măsurile de prevenție adoptate la nivelul companiei au fost modificate și actualizate constant, de la începutul pandemiei până în prezent, pentru protejarea tuturor...