Comunicate de presă

In exclusivitate la Digi World, astronauta NASA Anna Fisher

Anna Fisher, astronauta NASA cunoscuta in lume drept prima mama care a ajuns in spatiul cosmic, este invitata speciala a “Jurnalului de Stiinte” de la Digi World, vineri, 12 iulie 2019, la ora 19:00. Aflata in Romania pentru sarbatorirea jubileului primei aselenizari, Anna Fisher i-a acordat un interviu in exclusivitate Teodorei Safta, realizatoarea unicei emisiuni dedicate stiintei din Romania.

Anna Fisher si-a dorit sa ajunga in spatiu de la 12 ani si s-a pregatit toata viata pentru asta. In ianuarie 1978, a fost selectata de agentia spatiala americana sa fie una dintre primele sase femei astronaut. Avea 28 de de ani cand a inceput...

Simona, Bogdan si Tibi infrunta ”atacul” japonezilor, in emisiunea ”La Volan”

Simona, Bogdan si Tibi, cei trei prezentatori ai emisiunii auto ”La Volan”, au demonstrat ca o echipa puternica face fata oricarui atac... chiar si unuia al vehiculelor din Tara Soarelui Rasare. Ce a rezultat din intalnirea celor trei cu ”sportiva” cu blazon Type R, pe circuitul de viteza, veti vedea in editia de sambata, 13 iulie, de la ora 11:05, la Digi24. Iar cine crede ca elementul feminin nu se imbina armonios cu motoarele puternice, testate pe circuite de viteza, va avea surpriza sa constate ca lucrurile nu stau deloc asa. Cel putin cand vine vorba despre ”La Volan”.

Cert este ca, desi a fost cea mai rapida masina pe circuitul de la Nürburgring, sportiva...

Caravana Digi24, pe drumuri de munte, in a doua saptamana de ”Turist acasa”

Cel de-al doilea sfarsit de saptamana din luna lui cuptor va gasi Caravana Digi24 pe drumuri de munte. Vizitam cele mai spectaculoase sosele din tara, asa ca aveti sansa de a ne intalni pe Transfagarasan, Transalpina, Trans-Rarau si Transluncani, dar nu doar acolo. Daca vremea va tine cu noi, vom fi si in inaltul cerului, in parapanta, ne lansam de la Crucea Caraiman spre Busteni, si in telecabina, sa vedem Transfagarasanul de sus. Si coboram si in adancurile pamantului, in pestera Romanesti, pestera cu cea mai buna acustica din tara noastra.

Catalin Nunu si Alexandra Albu, alaturi de intreaga echipa de cameramani si tehnicieni din caravana Digi24 vor transmite...