Comunicate de presă

Premiera in Romania: Catalin Stoica aduce “Academia de Bine” la Digi FM

La Digi FM iunie este luna noutatilor si a premierelor. De luni, 17 iunie 2019, echipei din Panduri i se alatura unul dintre cei mai cunoscuti mental coach, Catalin Stoica. Realizatorul noii emisiuni marca Digi FM “Academia de bine” este specialist in dezvoltare personala si jurnalist.

„E o placere sa fac parte dintr-o asemenea echipa, mai ales ca multi dintre membrii sai imi sunt colegi pentru a doua oara in viata”, spune Catalin. „In cei 20 de ani de radio si televiziune, ne-am tot intersectat frumos si in mod castigator pentru fiecare dintre noi.”

Alaturi de echipa Digi FM, Catalin Stoica aduce o premiera pentru media romaneasca: prima emisiune radio...

Sambata la CinemaTePeca, “O lacrima de fata”, mai mult decat un film politist

„O lacrima de fata” (1980), in regia lui Iosif Demian, este filmul de sambata, 8 iunie, la Digi24. Policier-ul, premiat pentru regie, scenariu si interpretare masculina (Dorel Visan), depaseste limitele genului pentru a spune publicului o a doua poveste, cea a complicitatii colective la rau.

In O lacrima de fata, raul nu se opreste la conducerea de partid. O intreaga societate alege sa traiasca in minciuna, furt si, in cele din urma, crima, in cardasie cu Partidul, ca sa-i fie bine. Un film fara nicio iluzie, cu personaje puternice, greu de uitat, O lacrima de fata iti lasa un gust dur si amar care se simte si daca il vedeti astazi, arata Cristian Tudor...