Comunicate de presă

În luna august, Film Now încinge ecranele cu pelicule captivante și personaje memorabile!

În luna august, Film Now vine cu o selecție explozivă de pelicule captivante și personaje memorabile. Pregătiți-vă să experimentați emoții la cote maxime, într-o călătorie cinematografică plină de acțiune, mister și suspans.

Personaje memorabile și povești incitante se contopesc într-o experiență cinematografică de neuitat, menită să vă ofere momente de divertisment și adrenalină pură. De la aventurile spectaculoase ale Omului-Păianjen și intrigile lumii...

Programul Digi FM se aude și în 2023 LIVE de la Untold #vrajitidemuzica

Digi FM este și în acest an parte din magia festivalului Untold! Ascultătorii se pot bucura de experiența festivalului chiar din confortul caselor lor sau de oriunde se vor afla. Echipa Digi FM pregătește patru zile de programe speciale, iar matinalii, DJ-ii și toată echipa vor fi "Vrăjiți de muzică" alături de public, trăind împreună momente memorabile la Untold.

Digi FM aduce în festival echipa sa energică formată din 2 Matinali și Jumătate, Beatrice Ghiciov, Bogdan Miu și Bogdan Ciuclaru, alături de Vlad Craioveanu, Ramon Cotizo, Dan T, Lucian Mîndruță, ALMUD și Nono Semen. Toți, pasionați și entuziasmați, vor lua pulsul...

„Nostalgia” este la Digi FM, de luni până vineri, de la ora 19:00

Vara aceasta, de luni până vineri, de la ora 19:00, Digi FM le dă întâlnire ascultătorilor cu „Nostalgia”, cea mai nouă emisiune din grila sa de programe, dedicată celor care au crescut, au iubit și s-au lăsat purtați de energia petrecerilor dansante și a serilor la discotecă cu prietenii, pe cele mai cunoscute ritmuri ale anilor ‘90 și 2000.

„Nostalgia” invită la o călătorie emoționantă în timp printre cele mai puternice trăiri și cele mai frumoase amintiri. Fiorii primei iubiri, bucuria primei petreceri cu gașca prind din nou viață odată cu acordurile melancolice sau ritmate ale celor mai în vogă melodii din playlistul atent pregătit de Digi FM. 

 De la...