Comunicate de presă

Turul Târgurilor de Crăciun cu Lucian Mîndruță: ascultătorii devin spiridușii Digi FM pentru copiii mai puțin norocoși

Crăciunul este despre magie, speranță și dorința de a dărui. În pragul sărbătorilor de iarnă, Digi FM dă startul celei de-a treia ediții a „Turului Târgurilor de Crăciun”, campanie derulată alături de Asociația Banca de Bine și Băneasa Shopping City și pornește o nouă caravană de mobilizare socială. Timp de 6 zile, Lucian Mîndruță susține emisiunea în deplasare, din mijlocul comunităților de oameni inimoși care devin parte a unei impresionante inițiative de solidaritate, cu scopul de a colecta și de a oferi donații copiilor proveniți din medii defavorizate.
 
În perioada 1 - 8 decembrie 2023, într-un nou maraton de fapte bune, studioul mobil...

Digi24, televiziunea de știri a următorului deceniu

Data de 1 martie 2012, ora 19:00, a marcat istoria televiziunii din România, odată cu cea dintâi emisie a Digi24, primul post TV de știri full HD. Momentul emblematic a transformat modul în care telespectatorii percep și consumă știrile, iar Digi24 și-a asumat de la bun început misiunea de a schimba paradigma știrilor prin echilibru, imparțialitate și decență, redefinind standardele de performanță ale jurnalismului românesc.

30 noiembrie 2023, ora 19:58, Digi24 scrie un nou capitol și revoluționează peisajul media autohton printr-un concept audiovizual inovator, inaugurând cele mai moderne studiouri de știri, dotate cu 22 de videowall-uri de...