Comunicate de presă

La Film Now, trările intense își dau întâlnire într-un maraton cinematografic despre curaj și aventură

Octombrie este acea lună din an învăluită în arome de dovleac copt și scorțisoară, numai bune de savurat în atmosfera primitoare a căminului, prilejul perfect de a petrece seri de neuitat, în compania celor mai antrenante și misterioase producții găzduite de Film Now.

La Film Now, povești fascinante așteaptă să fie explorate, iar răsturnările de situație, experiențele trăite la limită, intrigile și suspansul se...

Pentru al treilea an consecutiv, Grupul DIGI se alătură campaniei “Școala fără Pauză”

Grupul DIGI își reafirmă sprijinul pentru facilitarea accesului la educație incluzivă și combaterea abandonului școlar în comunitățile vulnerabile, cu scopul de a ajuta elevii din mediul rural să beneficieze de șanse egale și de oportunități de dezvoltare profesională.
 
În acest sens, Grupul DIGI susține cea de-a treia ediție a campaniei “Școala fără Pauză”, proiect inițiat de Băneasa Shopping City, în parteneriat cu Asociația Banca de Bine, care are ca obiectiv prevenirea abandonului școlar, fenomen corelat de cele mai multe ori cu lipsa resurselor și materialelor necesare unui mediu propice învățării.

 Astfel, până la...

Dance FM are grafică nouă și grilă fresh

În București, Cluj și Tg Mureș, când spui Dance FM spui TOT ce înseamnă viață de noapte, muzică bună, mixuri, prieteni, stare de bine. Când spui dancefm.ro, o României întreagă încalță pantofii de dans și aplaudă pe ritmurile nopților de party. Pentru că Dance FM, de mai bine de 12 ani, sărbătorește beat-ul acolo unde-i stă cel mai bine, adică în muzică.

Astăzi, în toamna lui 2023, Dance FM anunța o grilă de programe proaspătă, care promite să aducă un val de energie și super vibrații în căștile tuturor ascultătorilor noștri.

Cu o pasiune neîncetată pentru tot ce e mai bun pe piață dance locală și mondială, Dance FM pregătește o serie de emisiuni noi și...