Comunicate de presă

Turneul de tenis de la Roma, in exclusivitate la Digi Sport 2, pana pe 19 mai 2019

Digi Sport va difuza in direct si in exclusivitate turneul WTA de la Roma, care se desfasoara pana duminica, 19 mai 2019, si in care vor evolua Simona Halep, Mihaela Buzarnescu si Irina Begu. Peste 800.000 de iubitori ai tenisului au urmarit la Digi Sport finala turneului de la Madrid, dintre Simona Halep si Kiki Bertens.

Gabriel Morariu, corespondent special Digi Sport, va transmite de la Roma cele mai noi informatii despre evolutia competitiei, in cadrul jurnalelor de stiri, si va realiza interviuri exclusive cu jucatoarele romance care evolueaza in acest turneu.

Programul transmisiunilor, 14 mai 2019

...

Zarug, Nono Semen, Craioveanu si Vanotek, in exclusivitate la Digi24

Un designer si doi jurnalisti, Zarug, Nono Semen si Vlad Craioveanu isi amintesc, la Digi 24, cum arata garderoba de inspiratie muzicala a romanilor in anii '80 - '90, duminica, de la 15:30. Emisiunea de lifestyle Ultraviolet i-a invitat sa rememoreze care erau tinutele in voga, atunci cand moda era un lux.

"Daca stau sa ma gandesc cum ma imbracam la vremea respectiva, imi este un pic rusine. Purtam o cruce tip chocker la gat si niste burlane de pantaloni. Eram hippiot si eram cu The Doors si cu Janis Joplin", marturiseste Mihai Dan Zarug.

Partide cu miza la titlul de campioana a Romaniei, la Digi Sport 1

Liga I, etapa a noua, din 10 mai:

Spectacolul Ligii 1 revine in forta la Digi Sport in acest sfarsit de saptamana, cand sunt programate doua partide capitale in vederea stabilirii noi campioane a Romaniei. Ramasa in cursa pentru titlu dupa victoria repurtata in etapa precedenta la Craiova, FCSB nu concepe sa obtina sambata, de la ora 21:00, in direct la Digi Sport 1, un alt rezultat decat un succes la Sfantu Gheorghe, pe terenul celor de la Sepsi. De partea cealalta, CFR Cluj va primi duminica, de la ora 21:00, in direct la Digi Sport 1, vizita Universitatii Craiova. Elevilor lui Dan Petrescu le este suficient un singur punct pentru a-si asigura...