Comunicate de presă

MARIUS ONUC deschide ELROW - SAMBOWDROMO DO BRASIL

Bucuresti - 1 iunie 2019
Parcul Herastrau (King Michael Park)
starting: 23.00h / until: 08:00

Deschidem breaking news-ul pentru cea mai tare veste a sezonului DANCE FM. Acum, ca ELROW si-a anuntat line-up-ul, putem si noi sa va spunem ca singurul roman din line-up-ul ELROW la Bucuresti, pe 1 iunie, in parcul Herastra este dj-ul si producatorul: MARIUS ONUC.

Digi24 si digi24.ro, audiente si trafic record in ziua alegerilor europarlamentare

• Digi24 a fost lider de piata, in categoria televiziunilor de stiri, cu o cota de piata de 6,3%, pe segmentul publicului comercial
• Minutul de aur a atras aproape 186.000 de telespectatori (public comercial)
• Peste 2,2 milioane de vizitatori unici s-au informat de pe www.digi24.ro, record absolut pentru mediul online din Romania

Digi24 si site-ul digi24.ro au inregistrat audiente de top si un trafic record in ziua scrutinului pentru Parlamentul European si a referendumului pentru justitie.

Digi24 a fost...

Digi24 va prezenta rezultatele singurului sondaj national acreditat BEC

Intreaga echipa a redactiei de stiri Digi24, mobilizata in ziua alegerilor.

Digi24 va difuza, in 26 mai 2019, rezultatele singurului exit-poll acreditat de Biroul Electoral Central (BEC) realizat la nivel national de companiile CURS si Avangarde. Primele informatii despre votul romanilor vor fi difuzate la ora 21:00, in editia speciala a “Jurnalului de seara”. Datele de la inchiderea urnelor vor fi comentate, de la ora 23.00, cu principalii candidati ai partidelor prezentate ca favorite in optiunile alegatorilor, intr-o editie Digi24 Special.

Cosmin Prelipceanu, Cristian Tudor Popescu, analisti si comentatori politici vor...