Comunicate de presă

Meciul istoric dintre Liverpool si Barca a dus Digi Sport 1 in topul audientelor TV

Cel mai urmarit program TV al serii de marti, 7 mai (22:00 – 24:00), pe segmentul public comercial masculin
• Pentru a doua oara, in ultima luna, Digi Sport 1 devanseaza posturile generaliste la audienta in randul publicului masculin din mediul urban (18 – 49 de ani)
In aceasta seara, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1 se va afla a doua finalista a UEFA Champions League, decisa in partida Ajax vs. Tottenham

Partida dintre Liverpool si Barcelona din returul semifinalelor UEFA Champions League, difuzata in direct marti seara, a asezat Digi Sport 1 in...

Afla cum va fi “Viitorul Europei” de la Digi24

Digi24 va transmite in direct, intr-un maraton jurnalistic care debuteaza cu editia speciala a “Jurnalului de seara” de miercuri, 8 mai 2019, summit-ul Consiliului European de la Sibiu, evenimentul care va aduce in Romania cei mai puternici oameni din Europa.

Jurnalistii Digi24 vor acoperi, in direct, intalnirea presedintilor de stat, premierilor si liderilor de la Bruxelles care vor decide calea pe care va merge Uniunea Europeana in viitorii cinci ani. Alaturi de invitati speciali, Cosmin Prelipceanu si echipa Jurnalului de Seara vor realiza, in 8 si 9 mai 2019, doua transmisiuni speciale dedicate summit-ului.

Spectacolul UEFA Champions League revine, de marti seara, la Digi Sport 1

Spectacolul Ligii Campionilor revine marti seara la Digi Sport, cand Liverpool si Barcelona se vor intalni in returul semifinalelor UCL pe Anfield Road, de la ora 22:00, in direct la Digi Sport 1 si Digi 4K. Abonatii Digi | RCS & RDS pot urmari transmisiunea si pe digisport.ro.