Comunicate de presă

Digi FM sustine cuplurile fericite!

Ascultatorii Digi FM au mereu parte de suprize care sa le faca ziua mai frumoasa! S-a intamplat si saptamana aceasta, cand echipa noastra a oferit un super cadou in direct de la prietenii si parteneriii postului de radio.

Despre ce este vorba?

Dupa ce vineri dimineata am aflat in direct la matinal cu Miu si Striblea ca ascultatorii nostri, parinti, nu prea mai au timp si de ei, pe langa cresterea urmasilor, totul culminand cu povestea senzationala a lui Mitica, cel care n-apuca sa-si mai vada nevasta dupa ce au crescut copiii, astazi- luni, unul dintre cei mai apropiati parteneri Digi FM, DirectBooking.com ne-a sunat in direct cerand sa...

De la “Star Station” la “Dimineata Blana”, 26 de ani de ProFM

ProFM implineste astazi, 15 aprilie 2019, 26 ani de ani de muzica buna si jurnalism de prima mana. Smiley si Pavel Bartos sunt printre artistii care vor sarbatori aniversarea din studio, pe aceeasi frecventa cu ascultatorii ProFM. De-a lungul anilor, ProFM a lansat unele dintre cele mai cunoscute nume din jurnalismul romanesc si a creat experiente muzicale care au traversat generatii.

Jurnalul de Stiinte sarbatoreste doi ani de descoperiri uimitoare

Jurnalul de stiinte sarbatoreste doi ani de stiri, reportaje si interviuri despre cele mai importante descoperiri stiintifice ale lumii de azi. Vineri, 8 februarie 2019, de la ora 19:00 la Digi World si sambata, 9 februarie, de la 16:30 la Digi24, Teodora Safta face retrospectiva miracolelor tehnologiei si medicinii care ne-au uimit in ultimii ani si premiaza stiinta, la ceas de sarbatoare.