Comunicate de presă

Afla cum va fi “Viitorul Europei” de la Digi24

Digi24 va transmite in direct, intr-un maraton jurnalistic care debuteaza cu editia speciala a “Jurnalului de seara” de miercuri, 8 mai 2019, summit-ul Consiliului European de la Sibiu, evenimentul care va aduce in Romania cei mai puternici oameni din Europa.

Jurnalistii Digi24 vor acoperi, in direct, intalnirea presedintilor de stat, premierilor si liderilor de la Bruxelles care vor decide calea pe care va merge Uniunea Europeana in viitorii cinci ani. Alaturi de invitati speciali, Cosmin Prelipceanu si echipa Jurnalului de Seara vor realiza, in 8 si 9 mai 2019, doua transmisiuni speciale dedicate summit-ului.

Turneul de tenis feminin de la Madrid, in exclusivitate la Digi Sport 2

Digi Sport 2 va difuza in direct si in exclusivitate turneul WTA de la Madrid, care se va desfasura in perioada 4 - 11 mai 2019 si va aduce castigatoarei 1,2 milioane de euro si 1.000 de puncte WTA.

Gabriel Morariu, corespondentul Digi Sport, va fi prezent in capitala Spaniei pentru acest eveniment sportiv, si va oferi telespectatorilor atat informatii la cald, in cadrul jurnalelor, cat si reactii ale jucatoarelor din Romania, dupa fiecare meci.

Simona Halep a castigat turneul patronat de Ion Tiriac de doua ori, in 2016, cand a invins-o in finala pe Dominika Cibulkova, si in 2017, cand a intalnit-o pe Kristina Mladenovic. Anul trecut...