Comunicate de presă

Turneul de tenis feminin de la Madrid, in exclusivitate la Digi Sport 2

Digi Sport 2 va difuza in direct si in exclusivitate turneul WTA de la Madrid, care se va desfasura in perioada 4 - 11 mai 2019 si va aduce castigatoarei 1,2 milioane de euro si 1.000 de puncte WTA.

Gabriel Morariu, corespondentul Digi Sport, va fi prezent in capitala Spaniei pentru acest eveniment sportiv, si va oferi telespectatorilor atat informatii la cald, in cadrul jurnalelor, cat si reactii ale jucatoarelor din Romania, dupa fiecare meci.

Simona Halep a castigat turneul patronat de Ion Tiriac de doua ori, in 2016, cand a invins-o in finala pe Dominika Cibulkova, si in 2017, cand a intalnit-o pe Kristina Mladenovic. Anul trecut...

Matinalii Digi FM Miu si Striblea i-au daruit un “Diamant” bunicii lui Beatrice

Miu si Striblea sunt doi matinali cu suflet mare. In fiecare dimineata, la Digi FM, alaturi de colegii Beatrice si Ciuclaru, asculta si vorbesc cu ascultatorii. Le primesc povestile si le trimit inapoi solutii, cadouri sau chiar si doar o vorba buna. Rad si plang alaturi de Romania, deschid urechile unei tari intregi pentru fiecare om in parte.

Se intampla insa, cateodata, ca unele povesti sa se desfasoare chiar in echipa matinalului. Saptamana aceasta, imediat ce au aflat ca bunica colegei Beatrice Ghiciov nu are televizor, s-au si pus pe treaba. Cu discretie si cu ajutorul partenerilor de la Horizon, Miu, Striblea si Ciuclaru au facut rost de un televizor...