Comunicate de presă

Digi Mobil și ZTE anunță lansarea, din 15 noiembrie 2017, a unui nou telefon compatibil cu serviciul Voce 4G (VoLTE)

Digi Mobil și ZTE au finalizat cu succes testele de compatibilitate pentru serviciul Voce 4G (VoLTE), astfel incât abonații Digi Mobil beneficiază de un nou telefon compatibil cu tehnologia voce peste 4G. Software-ul pentru acest model ce conține funcționalitatea de voce peste 4G este disponibil deja, incepand cu data de 20 octombrie, inclusiv pentru terminalele aflate deja in uz.

ZTE Blade A320 este un telefon dual sim, cu display de 5 inch, procesor Qualcomm de tip quad-core la 1.1 GHz, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD si Android 7.1.1 . Telefonul dispune de conectivitate 4G atât în banda 38 (2600 Mhz TDD) , cât și în banda 1 (2100 Mhz...

Digi Mobil reduce cu până la 50% tarifele pentru roaming în UE/SEE

Începând cu luna noiembrie 2017, clienții Digi Mobil care călătoresc în interiorul Spaţiului Economic European (SEE- statele membre ale Uniunii Europene, precum şi Norvegia, Islanda şi Liechtenstein), vor beneficia de reduceri de până la 50% la tarifele pentru datele, minutele și SMS-urile utilizate în roaming:
• O reducere semnificativă, de 47%, se aplică în cazul datelor mobile utilizate în roaming, tariful fiind redus la numai 0,00336 Euro/MB (adică 3,36 Euro/GB).
• Pentru un apel inițiat din orice țară din UE sau SEE, către un număr din România, tariful de roaming scade la 0,0215 Euro/minut.
• Pentru un apel primit în orice țară din UE sau SEE, tariful de roaming rămâne...