Comunicate de presă

Digi24 aduce în casele românilor spiritul sărbătorilor pascale prin producţii speciale | Program live pe parcursul întregii nopţi de Înviere

Digi24 va transmite slujba din noaptea de Înviere din 7 biserici şi mănăstiri de pe întreg teritoriul ţării. Încercăm să aducem lumina şi bucuria Învierii celor care, din diferite motive, nu vor fi la biserică, dar se vor afla în faţa televizoarelor şi vor putea urmări transmisiunile noastre speciale de la Mănăstirea Curtea de Argeş, Catedrala Mitropolitană din Cluj, Catedrala Ortodoxă Episcopală Sf. Treime din Baia Mare, de la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din Bucureşti, Catedrala Mitropolitană din Timişoara, Catedrala Mitropolitană din Iaşi şi Biserica cu Lună din Oradea.
Punctul central al programului va fi Mănăstirea Curtea de Argeş, unde Oana Zamfir va realiza...

1 an de emisie “Jurnalul de Ştiinţe”

Emisiunea „Jurnalul de Ştiinţe”, producția proprie marca Digi World și realizată sub coordonarea Teodorei Safta, împlinește în luna februarie 2018, un an de la prima emisie.

Jurnalul de Ştiinţe, o nouă producţie proprie marca Digi World, debutează vineri, de la ora 19:00.” Este primul anunţ public despre emisiunea care v-a adus în fiecare sfârşit de săptămână noutăţile ştiinţifice din întreaga lume.
În cele zece minute ale fiecarei ediţii, am aflat cât de...