Comunicate de presă

PRO FM ON TOP, singurul concert de pe Palatul Parlamentului, a ajuns la a 4-a ediție

PRO FM va face senzație pe cea mai mare clădire din Europa, pentru al 4-lea an consecutiv! Singurul concert susţinut pe Casa Poporului din Bucureşti va avea loc anul acesta pe 14 iunie, începând cu ora 19.00.
Responsabili pentru atmosfera incendiară de anul acesta vor fi Delia și invitații ei, artiștii Global Records: Antonia, Irina Rimes, The Motans, Alina Eremia, Nicoleta Nuca, Vanotek, Alex Velea, Adda, Mira, Mark Stam, Lino.
Ca în fiecare an, alături de cei mai iubiți artiști ai momentului vor avea ocazia să trăiască experiența ON TOP încă 300 de ascultători fideli PRO FM.
Pe lângă vibe-ul exploziv și mixul cool de hituri și artiști, PRO FM promite cadrul perfect pentru...

Digi24: 100 de ani de viitor

Identitatea naţională şi forţa viziunii elitelor au dat forma şi conştiinţa României contemporane. În 2018 Romania are însă nevoie de noi resurse, care să se manifeste într-un proiect de ţară în acord cu obiectivele sale europene. Dar pentru că o naţiune care nu-şi cunoaşte şi nu-şi respectă trecutul, nu îşi poate construi viitorul, Digi24 începe o campanie de redescoperire a valorilor fundamentale ale naţiunii.

Campania jurnalistică pe care o propunem este axată pe trei componente: trecutul - o reconstrucţie în segmente semnificative a istoriei care au condus, fiecare în parte, la construirea identităţii naţionale şi a viziunii pentru viitor, prezentul, adică expresia elementelor...

UTV te trimite la Ed Sheeran

UTV a dat startul unei noi campanii intitulate “U got the power”. Conceptul este inspirat din povestea generației noastre, a tinerilor ce își iau în mâini puterea, care spun ce gândesc și au curajul să parcurgă orice etapă pentru a descoperi talentul! UTV este la fel ca tine, știe că povestea ta este unică și că îți trebuie curaj să rămâi puternic pe drumul tău! Echipa UTV a pregătit o grămadă de surprize pentru tine! Stay tuned, toată luna aprilie se lasă cu distracție!

Cel mai important moment al campaniei este aniversarea a 13 ani de UTV, care vine cu un super concurs! Poți să câștigi o experiență unică alături de un prieten la concertul ED SHEERAN din Manchester! Transportul...