Comunicate de presă

Digi World transformă scenariile SF în realitate, în episodul 3 din seria „Zona de Risc. Biocod”

Digi World continuă seria premierelor și invită pasionații de știință revoluționară să urmărească marți, 27 decembrie, de la ora 21:00, cel de-al treilea episod din „Zona de Risc. Biocod” - singurul documentar de popularizare a tehnicilor genice din România. Linia fină dintre scenariile SF și realitate devine tot mai subtilă, astfel, prin noul episod, dr. Bogdan Ivănescu și colaboratorii săi ghidează publicul în mijlocul unor teorii inovatoare, dar controversate de societate și de mediul academic.

Pe 27 decembrie, dr. Bogdan...

Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice

Film Now reinventează tradițiile populare și aduce, la începutul anului, mixul perfect dintre noile perspective și curajul de a depăși orice provocare. Pasionații de senzații tari știu deja că liniștea nu este specifică caracterelor aventuriere, așadar, în ianuarie, aceștia sunt așteptați pe Film Now să descopere cum se poate câștiga orice luptă.

Salvăm Pământul încă din prima zi a anului 2023, cu Sonic/ Sonic the Hedgehog (2020). Lumea avea nevoie de un erou, dar are parte de un arici! Duminică, 1 ianuarie, de la ora 20:00, Film Now ți-a pregătit o comedie de acțiune bazată pe seria de jocuri video de la Sega. Pământul, noua casă a ariciului extraterestru, este...

Peste 200 de copii au beneficiat de aproximativ o tonă de donații în urma campaniei „Turul Târgurilor de Crăciun cu Lucian Mîndruță”

La încheierea celei de-a doua ediții a campaniei „Turul Târgurilor de Crăciun cu Lucian Mîndruță”, Digi FM a adus bucurii de sărbători în viața a peste 200 de copii mai puțin norocoși, din mediile defavorizate. În perioada 12-16 decembrie, pasionații de fapte bune din România s-au alăturat campaniei și au donat jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite și echipamente tehnologice, fiind colectată aproximativ o tonă de cadouri în studioul mobil Digi FM.

Ascultătorii au fost îndemnați de Lucian Mîndruță să îmbrățișeze, în spiritul sărbătorilor, cauza Asociației Banca de Bine și să dăruiască bucurii, timp de cinci zile, în intervalul 17:00 - 19:00, copiilor mai...