Comunicate de presă

În luna cadourilor, Film Now dăruiește telespectatorilor producții de poveste

În decembrie, Film Now știe cât de important e să petrecem timpul alături de cei dragi și aduce în cinematograful de acasă producții de poveste, de care cinefilii să se bucure în familie, cu prietenii și cei mai mari critici de film - ei înșiși.

Filmul serii de 1 Decembrie îl aduce în prim-plan pe Matt Damon, în rolul unui războinic mercenar aflat în plină transformare: Marele zid/ The Great Wall (2016), de la ora 20:00. Luat prizonier la Marele Zid, el descoperă misterul din spatele acestei magnifice construcții. Când atacuri succesive de fiare ucigașe asediază Zidul, el se va transforma, din luptător cu simbrie, într-un erou care va încerca să...

De 1 Decembrie, Digi World aduce, în premieră, Episodul 2 din „Zona de Risc. Biocod”

Digi World invită pasionații de știință revoluționară să urmărească joi, 1 Decembrie, de la ora 21:00, cel de-al doilea episod din „Zona de Risc. Biocod” - singura serie de documentare de popularizare a medicinei din România. În noul episod, dr. Bogdan Ivănescu duce biotehnologia la nivelul următor și, alături de colaboratorii săi, ghidează publicul mai aproape de ultima frontieră a medicinei.

Emisiunea Digipedia Știință aduce două ediții speciale, doar la Digi World

Digi World pregătește, pentru 2 și 23 decembrie 2022, de la ora 21:00, două ediții speciale Digipedia Știință, în care românii vor descoperi cât de importante sunt moștenirile științifice și umane create, mai ales, într-un univers al schimbărilor. În cadrul celor două ediții, telespectatorii vor urmări un schimb de roluri fascinant, între jurnalistul Alexandru Mironov și dr. Bogdan Ivănescu, și vor afla cum a devenit Digipedia materie opțională în 28 de școli din județul Ilfov, prin proiectul „Ora de Știut”.

În 2022, întrebarea „Ție nu îți este teamă de schimbare?” a fost subliniată la nivel conversațional, iar viitorul și siguranța au fost principalele subiecte...