Comunicate de presă

Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024

• Acțiunile Digi Communications (DIGI) vor fi incluse în indicii MSCI Frontier și MSCI România ai Morgan Stanley Capital International, unul dintre liderii in furnizarea de indici de referință la nivel global.
• Includerea va intra în vigoare la 31 mai 2024, la închiderea pieței.

Morgan Stanley Capital International (“MSCI”), unul dintre liderii în furnizarea de indici de referință la nivel global, a anunțat că acțiunile Digi Communications N.V., unul dintre liderii la nivel european în domeniul telecomunicațiilor, vor fi incluse în indicii de referință dedicați piețelor de frontieră (Frontier Markets). Acțiunile Digi Communications, care se...

DIGI se pregătește pentru lansarea serviciilor în Belgia

  • DIGI a făcut încă un pas în procesul de extindere internațională, odată cu inaugurarea oficială a sediului central din Bruxelles. Această etapă reprezintă un moment important în consolidarea prezenței DIGI pe piața europeană.
  • DIGI devine astfel cel de-al patrulea jucător de telecomunicații din Belgia, având ca obiectiv principal dezvoltarea unei rețele performante care să asigure acces la o gamă completă de servicii de calitate superioară, disponibile la tarife avantajoase și corecte.

RCS & RDS devine Digi Romania

Începând din data de 15 mai 2024, RCS & RDS, unul dintre principalii furnizori de servicii convergente de comunicații electronice din România, anunță schimbarea denumirii companiei în Digi Romania.

Această tranziție marchează un nou capitol în evoluția și consolidarea poziției companiei pe piața de telecomunicații și reconfirmă angajamentul de a oferi cele mai bune soluții de conectivitate, adaptate cerințelor...