Comunicate de presă

În ianuarie, la Film Now te așteaptă pelicule impresionante și acțiune fără limite

Pentru un început de an promițător, Film Now anunță un regal de producții spectaculoase care vor provoca imaginația iubitorilor de film, aflați în căutarea unei experiențe cinematografice memorabile.

În ianuarie, la Film Now, cinefilii au locurile rezervate pentru a urmări un spectacol vibrant, cu efecte speciale remarcabile, povești tulburătoare și personaje complexe. Selecția de pelicule îi va transporta în lumi imprevizibile unde duelurile dramatice din universul “Animale fantastice”, urmăririle explozive din Matrix, aventurile epice ale supereroului din Gotham City, lupta cu prejudecățile și obstacolele întâlnite în drumul...

Digi World propune o incursiune fascinantă în universul celulelor stem și al tehnologiei CRISPR

Două ediții speciale Digi World sunt programate în premieră, vineri, 29 decembrie, pentru a încânta publicul pasionat de explorarea granițelor cunoașterii științifice și a poveștilor umane extraordinare. Protagoniștii de marcă ai celui mai recent episod, "ZONA DE RISC. BIOCOD”, dr. Felician Stăncioiu, medic și cercetător, și dr. Bogdan Ivănescu, fondatorul platformei "Doctor MiT", se vor alătura profesorului Alexandru Mironov în platoul celebrului talk-show de știință, Digipedia, începând cu ora 21:00, într-un dialog inedit despre medicina viitorului.

Ultimul episod al documentarului...

De Sărbători, Film Now surprinde cu cele mai captivante și emoționante povești de viață

În luna decembrie, Film Now devine un veritabil tărâm al poveștilor transpuse pe ecran, într-o atmosferă încărcată de emoții și semnificații profunde. Este momentul magic al Sărbătorilor de iarnă, în care ne lăsăm captivați de filmele care ne inspiră și ne aduc bucurie.

Science-fictionul alert și exploziv, Capcana timpului/ BOSS LEVEL (2020) este recomandarea Film Now pentru seara de duminică, 17 decembrie, de la ora 21:50. Roy (intepretatat de Frank Grillo), un agent pensionat al forțelor speciale, se trezește prins într-o buclă temporală în care își pierde viața în fiecare zi. Odată ce înțelege acest lucru, Roy trece printr-un șir nesfârșit de...