Comunicate de presă

Digi FM aduce un nou sezon, din 12 septembrie, cu Mîndruță, Craioveanu, Miu, Beatrice și Ciuclaru

Echipa Digi FM se reunește după vacanța de vară și deschide, oficial, sezonul de toamnă. Lucian Mîndruță și cei 2 Matinali și jumătate, Beatrice, Miu și Ciuclaru, revin la microfoanele Digi FM începând de luni, 12 septembrie. Alături de ei, întors deja de două săptămâni, este și colegul Vlad Craioveanu, entuziasmat de noul sezon.

„… trebuie să vă informez că planul meu de a deveni milionar în timpul vacanței a eșuat. Ca atare, sunt nevoit să mă întorc la muncă, de luni. Radio de la 17:00 la 19:00”, a transmis Lucian Mîndruță pe rețelele sociale.

Sezonul de toamnă vine și cu o emisiune nouă, „Audiență națională”, realizată de jurnaliștii Robert...

PROFM lansează „What The Fun”, noul matinal prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan

PROFM, radioul multor generații, lansează „What The Fun”, noul matinal care va fi prezentat de Bogdan Drăcea, Raluca Cojocaru și Bogdan Ciudoiu în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 07:00. Din 12 septembrie, noii matinali vor asigura doza necesară de energie pentru întreaga zi, colorând diminețile tuturor. Pentru că în această perioadă mercur retrograd afectează vibe-ul dimineților, Drăcea, Ralu și Bogdan anulează efectele acestuia și vin cu voie bună în ajutorul ascultătorilor.

„What The Fun” își propune să fie competitorul cafelei de dimineață, fiindcă aduce o stare de spirit autentică, cu care va cuceri și mai mulți oameni, dar și un motiv în...

Grupul DIGI, contribuție de 661.3 milioane de lei la bugetul de stat, în primele opt luni ale anului

Grupul DIGI a virat, către bugetul de stat, 85.7 milioane de lei în luna august, sumă ce reprezintă taxele și impozitele operațiunilor companiei de telecomunicații RCS & RDS și ale tuturor entităților din Grup, active pe piața locală. În total, în primele opt luni ale acestui an, valoarea contribuțiilor fiscale ale filialelor din România a fost de 661.3 milioane de lei.


Compania pune în practică o viziune de business bazată pe investiții durabile și tehnologii avansate, cu scopul de a satisface nevoile tot mai variate ale clienților.

DIGI aduce pe piața autohtonă servicii de telecomunicații fixe și mobile de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase, de care...