Comunicate de presă

Digi Communications N.V. raportează o creștere robustă a bazei de utilizatori și a veniturilor în al doilea trimestru al anului 2022

  • Majorarea cu 19,1% a veniturilor în T2 se datorează creșterii continue înregistrate la nivel de Grup.
  • Unitățile generatoare de venituri (RGU) și-au menținut cursul ascendent și au crescut cu 15,3% de la an la an, până la 19.4 milioane.
  • Numărul utilizatorilor de telefonie mobilă din România a atins 4.5 milioane și a înregistrat un progress de 15,8%.
  • Veniturile operațiunilor din Spania au crescut cu 39,2% față de anul anterior, până la 118.3 milioane de Euro.
  • Grupul și-a extins operațiunile în Europa de Vest prin intrarea pe piața...

Grupul DIGI, contribuție de 576 milioane de lei la bugetul de stat, în primele șapte luni ale anului

Grupul DIGI a virat, către bugetul de stat, 94 milioane de lei în luna iulie, sumă ce reprezintă taxele și impozitele operațiunilor companiei de telecomunicații RCS & RDS și a tuturor entităților din Grup, active pe piața locală.

În total, în primele șapte luni ale acestui an, valoarea contribuțiilor fiscale ale subsidiarelor din România a fost de 576 milioane de lei.

Compania a pus în practică o viziune de business bazată pe investiții durabile și tehnologii avansate, cu scopul de a satisface nevoile tot mai variate ale clienților.

DIGI aduce pe piața autohtonă servicii de telecomunicații fixe și mobile de cea mai bună calitate, la prețuri...

 În august, Film Now răcorește cinefilii cu fiorii premierelor

Film Now știe că pasionații de filme mai au o doar o lună pentru a-și crea o vară de neuitat, așadar, le-a pregătit premiere mult așteptate, indiferent de genul preferat. Chiar dacă șezlongul, pătura de pe plajă sau locul de la fereastra avionului au înlocuit ecranul de acasă, Film Now asigură, oriunde, experiența potrivită pentru fiecare.

În premieră TV în România, duminică, 7 august, de la ora 20:00, ai programat Contractorul /The Contractor (2022), cu Chris Pine, Ben Foster, Gillian Jacobs și Kiefer Sutherland. James Harper (Pine) este un veteran de război eliberat din armată, fără pensie și fără asigurare medicală. Pentru a-și întreține...