Comunicate de presă

În septembrie, Film Now dedică cea de-a patra săptămână producțiilor de aventură

În luna septembrie, Film Now dedică a patra săptămână iubitorilor producțiilor de aventură. Miercuri, 22 septembrie, de la ora 20:00, telespectatorii pot urmări Conan the Barbarian/ Conan (2011). Conan, legendarul luptător care timp de opt decenii a fascinat întreaga lume, este martor în această ecranizare la asasinarea tatălui său și la distrugerea din temelii a satului în care a copilărit. Protagonistul este mai hotărât ca niciodată să se răzbune și pornește în căutarea asasinilor. Crescut într-un mediu ostil, acesta a deprins toate caracteristicile necesare pentru a-i înfrunta pe cei mai cumpliți inamici: căpcăuni, monștri și...

Matinalii Digi FM deschid cea mai mare expoziție de artă din România: Art Safari!

Joi, 16 septembrie, Beatrice, Miu și Ciuclaru deschid cea mai mare și mai cunoscută expoziție de artă din România, în direct, de la Palatul Dacia, de pe strada Lipscani din Capitală: Art Safari!

După ce s-a plimbat pe litoral, prin pădure, în Covasna, chiar și într-o benzinărie, studioul celor doi Matinali și Jumătate ajunge pe strada Lipscani, joi, 16 septembrie, pentru o emisiune specială, dedicată fenomenului Art Safari.

Matinalul va începe...

DIGI crește viteza de net abonaților săi, fără cost suplimentar

  • Toți clienții Fiberlink 300 primesc de azi Fiberlink 500;
  • Clienții Fiberlink 300 vor plăti aceeași sumă lunară, 30 Lei, iar Fiberlink 1000, cu viteză gigabit, va costa tot 40 Lei/lună.

Pentru DIGI, una dintre prioritățile dintotdeauna a fost dezvoltarea rețelei sale, pentru facilitarea accesului la serviciile de comunicații electronice fixe. Tocmai fiindcă știe cât de importantă este atât stabilitatea, cât și viteza netului de acasă, DIGI oferă clienților chiar mai mult pentru același cost prietenos.