Comunicate de presă

Bogdan Ciudoiu se aude la PROFM

Bogdan Ciudoiu se va auzi din 13 septembrie la PROFM. Back to school, dar și back to PROFM! El revine la postul care l-a descoperit în studenție, pentru că PROFM Campus este stația unde Bogdan a debutat ca om de radio. Mai multe detalii despre tronsonul acoperit și despre emisiunea pe care o va realiza vor fi disponibile în curând.

Bogdan Ciudoiu s-a îndrăgostit de radio în 2006, odată cu platforma PROFM dedicată elevilor - ProFMsCool, după care au urmat primii săi ani de DJ cu acte în regulă la ProFM Campus, apoi cariera sa în FM a fost într-o continuă ascensiune. Cu peste 15 ani de experiență...

A început Școala de Media Digi24

Miercuri, 1 septembrie, la ora 10:00, a avut loc deschiderea oficială a Școlii de Media Digi24. Din aproape 300 de înscriși, au fost aleși 30 de participanți din toată țara, ce urmează să își clădească un viitor în jurnalism. Aceștia se vor pregăti în următoarele trei luni alături de mentori profesioniști cu vastă experiență în domeniu. Vârsta sau domeniul urmat în timpul studiilor nu au reprezentat un criteriu de selecție pentru cursanții Școlii de Media Digi24. Singura condiție a fost ca aceștia să fie pasionați de jurnalismul de calitate.

Cum vor decurge sesiunile de curs?...

Meciurile de calificare la CM 2022 se văd la Digi Sport

Digi Sport va difuza în direct meciurile din zona europeană de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, care va fi găzduit de Qatar. Miercuri, 1 septembrie 2021, debutează etapa a 4-a pentru preliminariile CM 2022.

Telespectatorii Digi Sport vor putea urmări, în direct, cele mai interesante partide pe toate cele patru canale Digi Sport și pe platforma Digi Online. Europa va trimite 13 naționale la turneul final, iar primele 10 echipe calificate vor fi câștigătoarele celor 10 grupe (A-J) din preliminarii. România face parte din Grupa J, iar după trei runde disputate, tricolorii au înregistrat deja...