Comunicate de presă

Grupul DIGI, contribuție de 1.1 miliarde lei la bugetul de stat, în perioada ianuarie – decembrie 2023

 În perioada ianuarie – decembrie 2023, Grupul DIGI a virat către buget suma de 1.1 miliarde lei, sumă ce reprezintă taxe, contribuții și impozite aferente operațiunilor tuturor entităților din România ale Grupului.

Compania pune în practică o viziune de business bazată pe investiții durabile și tehnologii avansate, cu scopul de a satisface nevoile tot mai variate ale clienților. DIGI aduce pe piața autohtonă servicii de telecomunicații fixe și mobile de cea mai bună calitate, la prețuri avantajoase, de care se bucură, de trei decenii, milioane de abonați.

DIGI rămâne cea mai rapidă rețea de fibră optică din Spania în anul 2023, conform testelor de viteză Ookla

Subsidiara Grupului DIGI din Spania își consolidează poziția de lider în domeniul telecomunicațiilor în ceea ce privește rețeaua performantă de fibră optică, fiind recunoscută ca operatorul cu cea mai rapidă viteză de transfer pentru al treilea an consecutiv. Această nouă certificare a fost acordată de către Ookla® Speedtest Awards, principalul reper la nivel global pentru determinarea zilnică a vitezei, bazată pe un număr semnificativ de măsurători efectuate de utilizatorii de internet din Spania.

În urma evaluării complete Ookla® a rezultatelor comparative Speedtest Intelligence® pentru operatorii din Spania în perioada iulie – decembrie...

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu sunt de partea bună a dimineții la Digi FM, în cea mai recentă campanie de imagine - “Newsic Radio”

O abordare inovatoare se conturează pe scena media românească la început de an, odată cu lansarea manifestului Digi FM – NEWSIC Radio, cea mai tare combinație de muzică, știri și entertainment.

În centrul campaniei de imagine se află noua echipă a matinalului Digi FM, o formulă inedită cu doi protagoniști remarcabili care au acceptat provocarea de a seta ritmul zilei pentru ascultătorii stației. Ea este una dintre cele mai carismatice prezentatoare TV, un jurnalist cu o vastă experiență, dobândită într-una dintre cele mai importante redacții de știri din România și cu o pasiune deosebită pentru lumea magică a cinematografiei, iar el este o personalitate...