Comunicate de presă

400 de angajați au ales să fie eroii celei de-a opta ediții a campaniei DIGI Donează VIAȚĂ

La data de 9 octombrie, Grupul DIGI a desfășurat cea mai recentă campanie de donare de sânge DIGI Donează VIAȚĂ, ediția curentă înregistrând rezultate remarcabile, prin mobilizarea exemplară a peste 400 de angajați din toate punctele de lucru din țară. Prin contribuția #oamenilorDIGI, s-au colectat peste 180 litri de sânge care vor acoperi nevoile medicale pentru aproximativ 1000 pacienți aflați în dificultate.

 Grupul DIGI continuă să se implice activ în susținerea donării voluntare și recurente de sânge, pe fondul cerinței constante de rezerve sanguine și...

“DIGI Days”, sărbătoarea dedicată clienților existenți, revine cu 50% reducere, în primele 6 luni

  • În perioada 09 octombrie – 15 octombrie 2023, din dorința de a mulțumi pentru încredere și fidelitate, DIGI derulează campania „DIGI Days DĂ-MI UN MOTIV- DE-AI RĂMAS AICI un proiect TURUL ROMÂNIEI cu Lucian Mîndruță- la Digi FM

    Luni, 9 octombrie, Lucian Mîndruță pleacă din nou la drum, prin toată țara, în căutarea oamenilor de succes care au rămas acolo unde s-au născut, în Romania.

    Sub sloganul Dă-mi un motiv- De-ai rămas aici, Lucian a căutat și a găsit românii cu povești uimitoare, românii care sunt un exemplu pentru comunitățile lor și, de ce nu, pentru noi toți.

    Ca la fiecare ediție, Lucian Mindruta călătorește într-un studio mobil perfect echipat și vizitează orașe mici și mijlocii, de unde strânge povești, pe care le aduce apoi cu el în fiecare seară, de la ora 17, la Digi FM.

    Deschide astfel microfonul întregii Romanii și dăruiește lecțiile de viață și...