Comunicate de presă

De la “Star Station” la “Dimineata Blana”, 26 de ani de ProFM

ProFM implineste astazi, 15 aprilie 2019, 26 ani de ani de muzica buna si jurnalism de prima mana. Smiley si Pavel Bartos sunt printre artistii care vor sarbatori aniversarea din studio, pe aceeasi frecventa cu ascultatorii ProFM. De-a lungul anilor, ProFM a lansat unele dintre cele mai cunoscute nume din jurnalismul romanesc si a creat experiente muzicale care au traversat generatii.

Jurnalul de Stiinte sarbatoreste doi ani de descoperiri uimitoare

Jurnalul de stiinte sarbatoreste doi ani de stiri, reportaje si interviuri despre cele mai importante descoperiri stiintifice ale lumii de azi. Vineri, 8 februarie 2019, de la ora 19:00 la Digi World si sambata, 9 februarie, de la 16:30 la Digi24, Teodora Safta face retrospectiva miracolelor tehnologiei si medicinii care ne-au uimit in ultimii ani si premiaza stiinta, la ceas de sarbatoare.

(P) ROMEXPO deschide sezonul targurilor si expozitiilor din 2019. Premiera in programul expozitional: Bucharest DigIT Expo, Construct - Ambient Expo si Somn Expo

ROMEXPO, cel mai important Centru Expozițional din Romania, organizeaza si gazduieste in 2019 un numar impresionant de evenimente: peste 143 de targuri, expozitii, festivaluri si alte tipuri de manifestari care implica o semnificativa participare nationala si internationala.

Programul expozitional al evenimentelor organizate de ROMEXPO in semestrul I 2019

Sezonul debuteaza cu Targul de Turism al Romaniei (I): intre 21 - 24 februarie, vizitatorii vor gasi la ROMEXPO sute de oferte si promotii la cele mai frumoase destinatii din Romania si strainatate. In aceeasi perioada se desfasoară si Romhotel –...