Comunicate de presă

Digi Sport va difuza Ligue 1 până în 2024

Telespectatorii Digi Sport vor putea urmări viitoarele trei sezoane ale celei mai importante competiții de fotbal din Franța și Monaco. Primul meci din cel de-al 84-lea sezon va avea loc pe 6 august, la ora 22:00, între AS Monaco - FC Nantes. Ultima confruntare a celor două echipe în campionat a avut loc în ianuarie și s-a încheiat cu victoria cu 2-1, în deplasare, a echipei din Principat.

„Încă de la primele ore de emisie, Digi Sport și-a propus să le ofere abonaților DIGI competiții de top din cele mai îndrăgite și mai urmărite sporturi. În cei 12 ani de existență, Digi Sport a difuzat transmisiuni...

Robert Downey Jr., Jude Law, Woody Harrelson, Emma Stone, Naomi Watts, în centrul acțiunii, în august, la Film Now

În luna august, a doua săptămână este dedicată de Film Now împătimiților de acțiune. Vineri, 13 august, de la ora 21:40, Film Now prezintă Sherlock Holmes: A Game of Shadows/ Sherlock Holmes: Jocul umbrelor. Într-un joc al răzbunării si al luptei dintre bine și rău, Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) și Dr. Watson (Jude Law) își continuă aventurile în ecranizarea lui Guy Ritchie. Celebrul detectiv îl întâlnește pentru prima dată pe cel mai viclean adversar al său - profesorul Moriarty (Jared Harris), despre care crede că are un plan extrem de complex, care ar putea schimba cursul istoriei. Urmărește ancheta lui...

Alege-ți muzica la PROFM

PROFM e  OPEN RADIO și încurajează ascultătorii să își aleagă muzica pe care vor să o asculte pe radio. Gașca PROFM știe că mai durează ceva timp până când vom avea alegeri în România, așa că s-a gândit să-și antreneze fanii și să îi provoace la cele mai cool alegeri: cele din playlist.

Ascultătorii au ocazia de a decide dacă vor să o audă mai des pe Inna sau pe Dua Lipa la PROFM. Sau să facă dificila alegere dintre Smiley și Ed Sheeran. Votul fiecăruia decide următorul PLAY la PROFM!

PROFM OPEN...