Comunicate de presă

A început Școala de Media Digi24

Miercuri, 1 septembrie, la ora 10:00, a avut loc deschiderea oficială a Școlii de Media Digi24. Din aproape 300 de înscriși, au fost aleși 30 de participanți din toată țara, ce urmează să își clădească un viitor în jurnalism. Aceștia se vor pregăti în următoarele trei luni alături de mentori profesioniști cu vastă experiență în domeniu. Vârsta sau domeniul urmat în timpul studiilor nu au reprezentat un criteriu de selecție pentru cursanții Școlii de Media Digi24. Singura condiție a fost ca aceștia să fie pasionați de jurnalismul de calitate.

Cum vor decurge sesiunile de curs?...

Meciurile de calificare la CM 2022 se văd la Digi Sport

Digi Sport va difuza în direct meciurile din zona europeană de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal 2022, care va fi găzduit de Qatar. Miercuri, 1 septembrie 2021, debutează etapa a 4-a pentru preliminariile CM 2022.

Telespectatorii Digi Sport vor putea urmări, în direct, cele mai interesante partide pe toate cele patru canale Digi Sport și pe platforma Digi Online. Europa va trimite 13 naționale la turneul final, iar primele 10 echipe calificate vor fi câștigătoarele celor 10 grupe (A-J) din preliminarii. România face parte din Grupa J, iar după trei runde disputate, tricolorii au înregistrat deja...

La DIGI, abonamentul la internet trece în clasa următoare

Înainte de reînceperea școlii, DIGI vine în ajutorul celor care se întorc la cursuri - elevi, studenți, învățători, profesori - și le propune o ofertă excepțională, special creată pentru sezonul Back to School. Începând cu 30 august, clienții existenți care în prezent au Fiberlink 300 sau Fiberlink 500 pot opta pentru abonamentul superior, Fiberlink 1000, și, timp de 9 luni, nu vor plăti nimic în plus.

Datorită campaniei, aceștia obțin cel mai bun internet de la DIGI, cu viteza maximă de 940 Mbps download și 450 Mbps upload, care le va aduce conexiune sigură, stabilă, rapidă, chiar și atunci când...