Comunicate de presă

OPPO și DIGI încheie un parteneriat pentru piața locală

22 februarie 2021, București – OPPO și DIGI Mobil au anunțat astăzi încheierea unui parteneriat prin intermediul căruia, începând cu această lună, smartphone-urile OPPO vor fi disponibile în oferta operatorului de telefonie mobilă.

Primele produse disponibile vor fi două modele ale seriei A, respectiv OPPO A15 și OPPO A53, două smartphone-uri care îmbină conectivitatea de ultimă generație cu posibilitățile multiple de divertisment online.

Ambele telefoane sunt disponibile atât online, cât și în rețeaua de puncte de prezență DIGI. Modelul OPPO A15 beneficiază de...

Colecționarii – o nouă serie marca Digi Life începe sâmbătă, 20 februarie

Digi Life continuă seria de documentare Colecționarii, cu și despre oamenii care și-au transformat casele în veritabile muzee. Sâmbătă, 20 februarie 2021, începând cu ora 21:00, episodul de debut al celei de-a doua serii îi aduce în prim-plan pe Vasile Grigore, pictor, desenator, profesor universitar român și colecționar de artă și pe Raluca Alexandru Partenie, doctorand în istoria modei, pasionată de evoluția stilului vestimentar și colecționar de pălării vintage.

Vasile Grigore a fost, timp de 44 de ani, cadru didactic...

Fotbalul la superlativ revine, în direct, la Digi Sport, cu optimile UEFA Champions League

După două luni de pauză, fotbalul european de senzație revine pe micile ecrane, în direct, la Digi Sport. Începând cu 16 februarie, posturile Digi Sport vor transmite în direct confruntările din optimile UEFA Champions League.

Revenirea va fi în forță, chiar din primul meci al turului, Barcelona - PSG, care se va disputa marți, de la ora 22:00, și va fi transmis live pe Digi Sport 1. Aceasta este prima confruntare a francezilor cu catalanii de la incredibilul 6-1 pentru Barcelona, în martie 2017. Atunci, Neymar a înscris o „dublă”, iar Sergi Roberto a...