Comunicate de presă

De la ecranizări ale romanelor celebre și până la aventuri SF, Film Now prezintă filme noi pentru toate gusturile în luna februarie

Pe 1 februarie, de la ora 20:00, ai Cei mai buni inamici/ The Best Of Enemies, ecranizarea romanului lui Osha Gray Davidson, care urmărește povestea adevărată a relației improbabile dintre o activistă pentru drepturile civile ale americanilor de culoare și un lider local al Ku Klux Klan. În vara anului 1971, Ann Atwater și  C.P. Ellis se reunesc pentru a coprezida un summit comunitar despre eliminarea segregării rasiale în școlile din localitate. Dezbaterea și confruntările care urmează vor duce la descoperiri surprinzătoare și le vor schimba celor doi viețile pentru totdeauna. În filmul de debut comercial al lui Robin...

Digi Mobil dă startul campaniei „Cel mai tare în portare”

  • După 12 ani de #1 pe segmentul portabilității și aproape 2,4 milioane de numere portate în rețeaua Digi Mobil, DIGI le mulțumește clienților cu o ofertă care îi provoacă să afle cum este să fii „Cel mai tare în portare”
  • Campania se derulează din 27 ianuarie 2021 în cele peste 450 de puncte de prezență Digi din țară, pe site-ul DIGI.ro, prin intermediul agenților de vânzări de teren, dar și în regim telesales (call center)

Prețuri și mai avantajoase la abonamentele de telefonie mobilă pentru clienții rezidențiali

Din data de 27 ianuarie 2021, clienții rezidențiali (persoane fizice) care se...

Digi CoRRRner: spațiul special din magazinele Digi pentru colectarea de deșeuri electronice, baterii și acumulatori

Din ianuarie 2021, clienții Digi și utilizatorii care doresc să adopte un comportament responsabil față de mediul înconjurător vor putea să contribuie la colectarea deșeurilor de tip DBA* și DEEE**, inclusiv prin intermediul rețelei de magazine Digi. În aproximativ 25% din punctele de prezență Digi au fost amenajate spații special prevăzute pentru colectarea deșeurilor de aceste tipuri, sub denumirea Digi CoRRRner, iar proiectul se va extinde, pe parcursul anului, în cele 450 de magazine și în sediile regionale.

Digi CoRRRner reflectă angajamentul companiei în protejarea mediului înconjurător, prin...