Comunicate de presă

Cupa României și „Eternul derby”, în direct, la Digi Sport

Digi Sport va transmite, în direct, optimile de finală ale Cupei României, începând de marți, 9 februarie.

Miercuri, 10 februarie, de la ora 20:30, Dinamo o va înfrunta din nou pe FCSB, după înfrângerea din campionat. „Câinii roșii” încearcă să își ia revanșa dupa ultimul „Etern Derby”, de săptămâna trecută, când scorul a fost 1-0 pentru FCSB.

El Clasico de România” va fi comentat de către George Dobre și Ionuț Angheluță. De la 19:15, la Digi Sport Special, Vali Moraru și invitații...

Producţie nouă la Digi24: „UP!”, emisiunea care susţine spiritul de campion

Diferența dintre posibil și imposibil stă în puterea cu care lupți pentru visurile tale! Au dovedit-o marii campioni au lumii, care au dublat talentul cu efortul neîntrerupt și au atins performanțe uluitoare în condiții uneori extrem de dificile. Într-o țară în care sportul de performanță nu este o prioritate, iar susținerea copiilor talentați aproape nu există, construirea unei gândiri bazate pe aceste principii poate face diferența între succes și eșec pentru micii sportivi.

Digi24 îi aduce împreună pe marii campioni ai României și viitoarele stele ale sportului românesc. Copii talentați, pasionați și...

Simona Halep ia startul la Melbourne, în direct, la Digi Sport

Digi Sport va transmite în direct cele două competiții WTA 500 de la Melbourne: Yarra Valley Classic și Gippsland Trophy, în perioada 31 ianuarie - 6 februarie. La cele două competiții noi, denumite astfel după două regiuni din statul Victoria, vor participa 47 dintre cele mai bune 50 de jucătoare de tenis din lume. Transmisiunile încep pe 31 ianuarie, de la ora 2:00, ora României, pe Digi Sport 2 și Digi Sport 4.

Simona Halep și Irina Begu se află pe același tablou, la Gippsland Trophy, alături de alte două românce: Patricia...