Comunicate de presă

RebeliON AIR la PROFM, cu Nico Creciunesc

PROFM lansează o nouă provocare pentru ascultători: RebeliON AIR! Pe 31 decembrie, fanii PROFM sunt rugați să-și strângă gașca în sufragerie și să petreacă în direct, pe radio, alături de Nico Creciunesc (NICO). De la 19:00 până la 22:00 are loc încălzirea pentru cel mai interactiv revelion din radio, alături de DJ-ii PROFM Virgil Batista și GreeG, iar de la de la ora 22:00 și până la ora 2:00 Nico face warm-up LIVE împreună cu toți rebelii care n-au nevoie de ținute glam sau localuri exclusiviste pentru a se distra.

Suntem OPEN și pentru un revel atipic, home edition. Djii PROFM sunt rebels with a cause: NE...

Film Now marchează începutul anului 2021 cu două premiere TV în România: Furios şi iute: Hobbs & Shaw și Furie la volan

Anul nou începe cu premiere și cu acțiune din plin pe Film Now. Furios şi iute: Hobbs & Shaw este în premieră TV - vineri, 1 ianuarie 2021, de la ora 20:00.

După ce filmările de la Fast & Furious 8 au scos la iveală că Vin Diesel si Dwayne Johnson nu pot sta pe același platou de filmare, dar că franciza are de câștigat de pe urma ambilor, ideea unui spin-off creat special pentru două personaje apreciate de fani a devenit realitate. Produs chiar de Dwayne „The Rock” Johnson și de Jason Statham, Fast and Furious: Hobbs & Shaw...

Tarife și mai avantajoase, la apelurile recepționate în spațiul UE și la datele mobile în roaming

2021 vine cu vești bune pentru clienții DigiMobil

Din prima zi a anului viitor, utilizatorii Digi Mobil vor beneficia de tarife și mai avantajoase la apelurile primite în spațiul european și la datele mobile efectuate în roaming.

Astfel, tariful pentru date în spațiul UE și Spațiul Economic European (SEE) se va reduce cu aproximativ 21 %, de la 1,4 EUR*/GB la 1,1 EUR/ GB*, iar tariful pentru apelurile de voce primite în spațiul european se va diminua de la 0,0079 EUR*/minut la 0,0076 EUR*/minut. Tarifele pentru apelurile efectuate în deplasările în...