Comunicate de presă

„Jurnalul de seara” si Cosmin Prelipceanu, la Digi24 si duminica

Din 11 noiembrie,

”Jurnalul de seara” si Cosmin Prelipceanu prezinta actualitatea zilei si a saptamanii de la 19:00 (luni-joi) si de la 21:00 (duminica).

“Jurnalul de seara”, principalul talk-show al Digi24, se va difuza de luni pana joi, in intervalul 19:00 – 22:00, si duminica, in intervalul 21:00 - 23:00, incepand de la sfarsitul acestei saptamani. Cosmin Prelipceanu va deschide saptamana de stiri, inca din ajunul acesteia, cu o dezbatere despre subiectele de actualitate, la care vor participa actori importanti ai scenei politice si economice a Romaniei, jurnalisti, analisti si comentatori.

De asemenea, principalul...

Echipa “Moromeții 2” vine la CA-N FILME


11 noiembrie, 16:30, la Digi24

Echipa și protagoniștii celei mai așteptate producții românești a anului, “Moromeții 2”, vin duminică la Digi24, în emisiunea Ca-n filme. Spectatorii care au ratat întâlnirea cu actorii principali și regizorul la proiecția de gală a filmului, desfășurată săptămâna aceasta la Sala Palatului din Capitală , mai au o șansă să afle de la ei cele mai savuroase povești de pe platoul de filmare.

Regizorul Stere Gulea, Vivi Drăgan Vasile, unul dintre cei mai apreciați directori de imagine din România, producătorul Tudor Giurgiu și actorii Andi Vasluianu, Dana Dogaru și Iosif Paștină sunt invitații Oanei Zamfir la o discuție...

Chill FM, un nou post de radio pentru bucureșteni

Grupul Digi | RCS&RDS lansează, la 1 noiembrie 2018, Chill FM 103.8, cea mai relaxantă frecvență din radio-ul românesc. Chill FM oferă ascultătorilor un playlist alternativ celor existente astăzi în FM. Chill FM e dedicat deconectării de la ritmul galopant al orașului și va difuza non-stop muzică chill out.