Comunicate de presă

Digi24 și Digi Film difuzează, în exclusivitate în România, Gala Premiilor OSCAR 2018

Industria cinematografica internațională a intrat în linie dreaptă pentru cel mai important eveniment al anului: Gala Premiilor OSCAR. Pentru al patrulea an consecutiv, Digi24 și Digi Film vor transmite, în direct și în exclusivitate, festivitatea de decernare a premiilor Academiei Americane de Film, care va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles.

Cea de-a 90-a ediție a Galei Premiilor OSCAR este transmisă în direct de la Los Angeles pe 4 martie și poate fi vizionată și fără traducere în limba română la Digi24 și Digi Film.
Sosirea vedetelor pe covorul roșu din fața renumitului Dolby Theatre din Hollywood, interviurile, ținutele și Gala OSCAR prezentată de Jimmy...

Ziua Nationala a Culturii. Documentarele despre Ținutul Buzăului proiectate la Cinema Muzeul Țăranului

Luni, 15 ianuarie 2018, sărbătorim Ziua Culturii Naționale la Muzeul Național al Țăranului Român, ocazie cu care celebrăm Ținutul Buzăului, una din vechile regiuni istorice ale României, unde locurile sunt pline de povești și de oameni primitori.

În Buzău se spune o istorie a pământului și a oamenilor locului, dezvăluite prin trei filme documentare realizate de DigiWorld, în parteneriat cu Geoparcul „Ținutul Buzăului”.
Piatra, Focul și Lemnul sunt documentarele care vor fi difuzate, iar mai multe despre ele puteți citi aici.

Evenimentul este organizat de DigiWorld, în...

Digi Mobil si Motorola finalizeaza cu succes testele pentru serviciile Voce 4G (VoLTE) si Voce Wi-Fi (VoWiFi)

Digi Mobil si Motorola au finalizat cu succes testele de compatibilitate pentru serviciile VoLTE si VoWiFi, astfel incat abonatii Digi Mobil beneficiaza de un nou telefon compatibil cu aceste tehnologii, Moto Z2 Play. Software-ul pentru acest model ce contine functionalitatea de voce peste 4G si voce peste WiFi va fi disponibil in primul trimestru din 2018, odata cu update-ul la sistemul de operare Android 8.0 Oreo, inclusiv pentru terminalele aflate deja in uz.

Motorola Moto Z2 Play este un telefon dual sim, cu display de 5.5 inch, procesor Octa Core pana la 2.2GHz, 4GB RAM, 64 GB memorie interna si Android 7.1.1. . Telefonul dispune de conectivitate 4G atat in banda 38...