Comunicate de presă

DIGI COMMUNICATIONS N.V. A ORGANIZAT PRIMA EDIȚIE A EVENIMENTULUI ”INVESTORS` DAY”

COMUNICAT DE PRESĂ

București, 26.08.2018

Digi Communications N.V. a organizat prima ediție a evenimentului ”Investors` Day”

Grupul Digi Communications N.V. a organizat miercuri, 26 septembrie, prima ediție a evenimentului Investors` Day, o întâlnire cu investitorii, analiștii și jurnaliștii interesați de piața de capital, desfășurată la București.

Membrii top-managementului companiei au prezentat informații despre evoluția companiei, atât la nivelul îndeplinirii obiectivelor strategice de business, cât și din perspectiva dezvoltării tehnologice și a operațiunilor...

Film Now aduce două seriale noi în premieră telespectatorilor din România

COMUNICAT DE PRESĂ

București, 24.09.2018

La o zi după lansările din Statele Unite, Film Now aduce în premieră telespectatorilor din România două producții noi marca Warner Bros, serialele “Manifest” (“Destinația”) și  “God friended me” (“Prieteni pe Facebook”). Noile seriale sunt doar două dintre surprizele pe care Film Now le pregătește pentru lunile următoare. 

Destinația” pe Film Now, miercuri, 26 septembrie...

Digi FM lansează campania de imagine “Ca să știi” - toamna 2018

Digi FM iese din studioul radio și merge în stradă, alături de ascultători. “Ca să știi” este și în acest sezon out of home, nu doar On Air. Campania de imagine urmărește să apropie publicul de radio de cea mai inspirată combinație de știri și muzică, difuzată exclusiv la Digi FM.

„În prezent, Digi FM ajunge săptămânal la peste două milioane de ascultători. După trei ani de la prima emisie, aceasta este o reușită datorată muncii de echipă, un rezultat care ne determină să continuăm investițiile pentru susținerea creșterii. Ne dorim ca Digi FM să fie, în continuare, principalul...