Comunicate de presă

Chill FM, un nou post de radio pentru bucureșteni

Grupul Digi | RCS&RDS lansează, la 1 noiembrie 2018, Chill FM 103.8, cea mai relaxantă frecvență din radio-ul românesc. Chill FM oferă ascultătorilor un playlist alternativ celor existente astăzi în FM. Chill FM e dedicat deconectării de la ritmul galopant al orașului și va difuza non-stop muzică chill out.

Colectiv. Suferința de nestins. 3 ani, 1 minut și 1 secundă

Digi24 marchează astăzi trei ani de la tragedia „Colectiv” cu un maraton jurnalistic presărat cu reportaje, mărturii, dezbateri și interviuri. Edițiile speciale ale emisiunilor Jurnalul de seară și Imparțial fac bilanțul celor trei ani fără răspunsuri și fără vinovați. Călătorim în timp, alături de martorii evenimentului, pentru a afla ce putem face în viitor ca să evităm asemenea pierderi.

Ora 19:00, Piața Unirii
Ioana Ciurlea însoțește pas cu pas, pe traseul Piața Unirii - Splaiul Unirii - Piața Bucur, miile de oameni care și-au anunțat prezența la comemorarea victimelor incendiului de la Colectiv. Marșul se încheie în acorduri de chitară...

Digi | RCS & RDS recrutează la Angajatori de Top

Digi | RCS & RDS, lider pe piața operatorilor de televiziune prin cablu, dar și pe segmentul de servicii de internet fix, participă la Angajatori de Top cu o ofertă de peste 300 de locuri de muncă vacante pentru domeniile: vânzări, divizia de telefonie mobilă, IT, logistică, dezvoltare rețea și mentenanță, customer service și televiziune, din București și Timișoara.

În perioada 19-20 octombrie, la Timișoara și 26-27 octombrie la București, pasionații de telecomunicații dornici să își dezvolte o carieră în cadrul Digi | RCS & RDS pot depune CV-urile pentru posturile disponibile în cele două localități.

„Continuăm să ne dezvoltăm și dorim să avem...